Teade

Collapse
No announcement yet.

piisavalt v6imas võimendi?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

piisavalt v6imas võimendi?

http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=1024
    selline võimendi?
    http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=1133
    M6tlesin, et kaks kanalit paneks silda ( 200w), kuhu paneks järgi eelmainitu subwoofri. Ja teised kaks jätaks vabaks ning yhendaks 50-60W ovaalid?
    ja veel yks kysimus mis ajju rippuma jäi. Nimelt:
    Mitu watti peaks autosse olema maki taha pandud muusikad, et läheks juba 0.5F kondet vaja?

Autosse peaks sellisest woofrist ( k6rgem sagedus mind esialgu ei huvita ! ) selle v6imu taha olema rohkem kui kyll?? Ma m6tlen kuulamiseks mitte SPL-i ??

Oskab keegi muidu paremat lahendust tuua?

Vs: piisavalt v6imas võimendi?

noo üldjuhul konde topitakse siis vahele kui matakas läheb kw kanti jne
    aga kui tahad võid kasvõi makivahele 0,5F kondeka panna
    teineasi on see..et mismoodi sa need kaks sillatud kanalit kokku sildad monovõimuks..kui ta toetab ainult sildamist 4-kanalipealt 2`le kanali peale
    teineasi see et olgu..topid selle woofri selle 200w @4R kanali peale...teine kanal jääb vabaks ju..paned 2 ovaali monos mängima? veits kangeks võib jääda siis kui 200w rms sisse kütad mingitesse ovaalidesse
    lihtsam äkki..vaata mingit võimu mis monovõimuks saaks sillata (1 kanaliseks).ja siis muretsed kui soovi on ovaalidele ka mingi "karbi"
    või siis kui raha palju..osta kohe 5 kanaliline võim või siis 3 kanaline näiteks nagu http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=1051 (kallis näide küll..aga saad pointist aru ehk)
    lihtsam minuarust kui mitte nõudlikule kuulajale..paras üks mingi monovõim..midagi starsoundilt näiteks..kuna hind/kvaliteet suht hea jaa..oma ovaalid ja mis iganes..lükkad otse makijärgi..
    mida sa lohh vahid

Comment

Re:
      Ma lootsin ehk on v6imalik need kaks "ylejäänud" kanalit steroes mängima panna ( ovaalidena)..kui ei siis on kahju
      See oleks muidugi parim variant kohe 1 kanaleline v6im, kuid kune seda võimu pakutaks liiga hea hinnaga, siis on raske ei 6elda

Comment

Nelja kanaliga võimendi puhul on alati võimalik kaks kanalit sillata ning teisi kahte kasutada stereos.Kõlarite võimsust pole reeglina vaja nii kindlalt uurida kuna alati on võimalik igal sisendil reguleerida tundlikkust.
        The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
        Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
        Projektide pildid
        Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
        http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Esmalt postitatud Cheopps poolt
          kuna alati on võimalik igal sisendil reguleerida tundlikkust.
          Saaksid ehk lahti seletada mida see tundlikkuse reguleerimine tähendab ja mida see mulle annaks?

Comment

Esmalt postitatud Cheopps poolt
            Nelja kanaliga võimendi puhul on alati võimalik kaks kanalit sillata ning teisi kahte kasutada stereos.Kõlarite võimsust pole reeglina vaja nii kindlalt uurida kuna alati on võimalik igal sisendil reguleerida tundlikkust.
            4x20 automakkidel on ka 4 kanaliga võim sees, kas seda saab siis ka alati sillata? (jah ma tean et ei saa aga selline võimuguru väljaütlemine võib mõnele kõrva taha jääda ja nii need tarkused levivad)
            Tundlikkust pole vaja reguleerida, selle jaoks on makil fader ja kui ämma vead ei pea pagasnikkusse kaevuma et bassi maha kerida.

Ja see võim tundub just paras olevat, sisaldab nimelt subbi puhul vajalikke filtreid, iseasi kui tõsiselt neid vatte võtta saab.

Kondekat on vaja siis kui ei raatsi piisavalt jämedat toidet vedada.
            Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Esmalt postitatud Elukaz poolt
              4x20 automakkidel on ka 4 kanaliga võim sees, kas seda saab siis ka alati sillata? (jah ma tean et ei saa aga selline võimuguru väljaütlemine võib mõnele kõrva taha jääda ja nii need tarkused levivad)
              Tundlikkust pole vaja reguleerida, selle jaoks on makil fader ja kui ämma
              Minu teada automaki kõik kanalid on juba korra sillatud et 12 voldi juures saada seda natuke alla 20 vatist võimsust per kanal.Sildamata jääks kanali võimsuseks ligikaudu 5 vatti maksimaalselt.

Comment

Esmalt postitatud Elukaz poolt

Ja see võim tundub just paras olevat, sisaldab nimelt subbi puhul vajalikke filtreid, iseasi kui tõsiselt neid vatte võtta saab.

Miks neid t6siselt ei peaks v6tma? Liialdatud v6imsusega tsipake?

Comment

Working...
                X