Milline tuleks reaalselt odavaim võimendi(transs või kivivõim) kui osta tevalost/oomipoest kõik detailid v.a toide(Estonia trafo+2x15000uF lüüdid+sildalaldi). VÕimsust tahan saada alates 2x20W 4 oomil. Ärge kohe kallale hüpake, sest jah selliseid teemasid on olnud siin, kuid kui hakaksin uurima, ei jõudnud eriti kaugele välja, kuna kivisid ise on juba ääretult palju, mis sobiksid minu nõuetele. Seega soovitused oodatud.
Teade
Collapse
No announcement yet.
odavaim võimendi
Collapse
X
-
Vs: odavaim võimendi
Kasutada võiksid TDA2050 klotse.Toitesse teed pingestabilisaatori(toitepinge viid allapoole).Uuri siit foorumist seda imevõiendi teemat(12XTDA2050).Sealt saad idee stabilisaatori ehitamiseks...
Asoo ja nendel klotsidel võimendi läheb maksma kokku max. 300.-(mõlemad kanalid).The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
Comment
-
Tee lm3886t peal võimendi siis.Mul oli ka mingi 50V trafo keskväljavõttega.Sinna dioodisild+konded ning +-35V saab sealt.Sinul tuleb törakas madalam see pinge,aga vahet pole.Ei pea pinge stabiliseerimise jms-ga jamama hakkama ja saad paremat mürtsu kah.Ahjaa ja ennem,kui klotsile toite sappa lükkad pane igaks juhuks algul nii 50 oomised takid vahele.Mul oli väljundis 30V alalist alguses(takid hakkasid nata tossama ja kõlar paukus). Võtsin siis toite tagant kontrollisin korra veel üle ja kõik oli ok.Uuesti järele pannes asi toimis.otsija
Comment
-
Selles see probleem ongi, et tuleb kasutada pingestabilisaatorit manamaks +-22,5V(soovituslikult) +-33V alalispingest.Lineaarstabikal hakkab siin juba mõnekümne vatine hajuma kahekanalilise võimendi puhul...The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
Comment
Comment