Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Mõtlesin siis osta endale sellise bassikõlari nagu Visaton T200.
RMS 80W
Peak 120W
Mis oleks kõige odavam võimendi mis selle korralikult ära võimendaks?
Ei ole olemas sellist mõistet kui "... mis korralikult ära võimendaks".
Saab küsida kas: kui väikese võimsusega peab võimendi olema, et seda valjukat ära ei lõhuks või: kui suure võimsusega, et toas saada kätte x dB helirõhku?
Hind on muidugi alati veniv suurus.
Kui väikse võimsusega see olema peaks siis?
Ma olen nüüd netis natuke kolanud ja leidsin et päris odavalt saaks kätte odyssei 010. Seal kirjas et võimendab 4 oomi juures 85W rms. Visatoni rms on 80W, nii et võib kogemata läbi ka lasta selle elemendi?
njah, selle monovõimu otsimine läheb vist raskeks.
Oleks siis veel üks küsimus. Kõrgeid helisid ka vaja , et kas saaks teha helikaardile kaks väljundit? mingi programm vms.
Et üks väljund->võimendi->subwoofer
teine väljund->tavalised stereo aktiivkõlarid
Oleks siis selline noob'i küsimus ka:
Millist kaablit läheb vaja võimendi ja arvuti ühendamiseks? Olen kuulnud mingisest RCA kaablist..?
Ja kas subwooferi võimendiga ühendamiseks saab tavalise audiokaabliga hakkama või on spets otsikuid vaja?
njah, selle monovõimu otsimine läheb vist raskeks.
Oleks siis veel üks küsimus. Kõrgeid helisid ka vaja , et kas saaks teha helikaardile kaks väljundit? mingi programm vms.
Et üks väljund->võimendi->subwoofer
teine väljund->tavalised stereo aktiivkõlarid
Oleks siis selline noob'i küsimus ka:
Millist kaablit läheb vaja võimendi ja arvuti ühendamiseks? Olen kuulnud mingisest RCA kaablist..?
Ja kas subwooferi võimendiga ühendamiseks saab tavalise audiokaabliga hakkama või on spets otsikuid vaja?
PC -> võim: kaabel sõltub võimendi sisendist.
võim -> sub: 2-sooneline kaabel, mida paksem seda parem. Üldjuhul spets otsikuid ei ole.
Comment