nii kes teab sellest võimust ( Harmoonia 70M) miadgi, või tunneb huvi rääkigu, sest ma sain selle sõbra käest, ja ei oska midagi suurt teha sest see pidi olema kidra võim nagu kuulukad käivad ja suht võimas paisab olevat
Teade
Collapse
No announcement yet.
Harmoonia 70M
Collapse
X
-
Vs: Harmoonia 70M
Võimsust tal on...lõpus 6xKT808A(kui ma ei eksi).Kisa teevad kõvasti - iseasi kui kvaliteetset.Koormati neid kahe sama firma kõlariga mis paukusid küll.
Sisendid mürisesid,sisseehitatud vibraato läks teatud isenditel mõnusalt vulksuma.Võimsust peaks olema 200W ringis.Kunagi 90-date alguses sai kahe sellise isendiga suvepäevadel tantsumuusikatki edastatud(kõlariteks olid Dynamise 300W kõlarid)Lahjaks nagu küll ei jäänud,iseasi mis seisus need loomad tänapäeval veel onKõik meeldiv tuleb lambist...
-
Vs: Harmoonia 70M
Sellel eksemplaril, mis minu käest elustatuna lahkus, oli lõpus 6 x КТ808АМ. Lõppaste suhteliselt vähe levinud sildlülituse versioon. Kohisevad sisendid päris korralikult ja vibrato oli tõesti... omapärane. Üpris vastik pill remontimiseks. Kitarriga "keevitamiseks" käib esialgu küll.Harjutamine teeb harjutajaks.
Comment
Comment