Teade

Collapse
No announcement yet.

kahe denoni võrdlus?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: kahe denoni võrdlus?

Audiocenter kah tore koht.
    edit:kui sissepääsu ei leia siis helista - ehk avaldavad oma salarajad
    -

Comment

Esmalt postitatud demo poolt
      audiocenterit tean ka kiisa 8, aga ma ei leind seal kuskilt sissepääsu, isegi värava peal oli silt, et võõrale sissepääs keelatud .
      Seal vahepeal on vist mingi suuremat sorti värav jah, aga sellest ei tasu ennast heidutada lasta. Kui värav lahti, sõida julgelt sisse. Juba kaugelt peaks paistma suur angaar millel oli vist Grundigi kirjad peal. Seal siis Audiocenter asubki.
      Tark ei torma!

Comment

See meetrites mõõtmise jutt-ja "mul suurem kui sul"-kvaliteeti ei mõõda ka n*n GW puhul tikutoosi mahtuvate trafodega. Kurat mul on...kord juba kirjutasin, resiiver ja seal on sees toroid, mis näit. 6 kg kaalub (kiskusin välja ja kaalusin huvi pärast ära)-võimsus aga ei ole mingi a. la 7*...W, et kokku mingi kW või üle-oled üldse kW toroidi näinud-käes hoidnud? See terve resiiver ei ole ka nii massiivne kui kW toroid, ei viitsi pilti uuesti otsima hakata a minu meelest oli sel EI südamik (kõige viletsama kasuteguriga)-cheopps-i jutt õige (mõnekümne vatine see trafo)-hull tehnikaime seal ehk mingi igiliikur äkki? Moonutus võib olla ikka imeline selle lubatud võimsusel.

Ses osas, et korralikke stereoresiivereid-(ja ka stereovõimendeid) on väga raske leida olen küll nõus!
        Loodan, et keegi ei võta jälle südamesse.

Comment

No Denon ikka väheke asjalikum kui mingi panasonic/sony/philips/kenwood, kus 3kg kaaluvale 5 cm kõrgusele 3000.- maksvale ressiivrile on peale kirjutatud 6x120 (pmst siis maksimaalne tarbitav võimsus x kanalite arv)... Okei, päris reklaamitud võimsusteni see Denoni ressiiver ei küüni, aga no 20 W kanalisse ikka on, ning tegelikult kodustesse (korteri) tingimustesse pole rohkemaga midagi peale hakata... Endal ühikas lahkelt 40W kanalisse andev Gainclone ja Visaton Alto II modifitseeringud ning helirõhust piisab, et kapiuksed vaat et silmnähtavalt värisema saada ning ka 6. korrusel täpselt minu all elavad kursaõed on öelnud, et kostab ära, kui "punn põhja" keerata (enda 21 mˇ2 pesa 9. korrusel)... Tavaliselt saan võimsusvarust ära kasutada ehk mõne protsendi, ning rohkemaks ei näe vajadustki... Mõttetu on see võimsuste tagaajamine, kui valjut heli tahad, siis palun, nett kubiseb 95+ dB tundlikkusega kõlarite plaanidest. Ning kui tõesti tekib vajadus muusikat kurdistavatel tasemetel kuulata, siis hankige ressiiver, millel esikõlaritele pre-out ning kõrvale mõni 300 W PA võim, milliste hinnad pillipood.ee-s üsna seeditaval ~6000.- tasemel, kasutatuna ilmselt odavamgi. Näiteks Phonic PH MAX 1500 või BEHRINGER EP1500 EUROPOWER.
          Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

xilinx - väga segane jutt kui arvestada teemat(autor ei ajanud ju 7x100W taga). Kvaliteedi jaoks on vaja ikkagi head skeemi ning kvaliteetseid komponente. Kõlaritel millel tundlikus on madalam (~83 dB) oli piisav juba 25W(NADi markeeringu järgi). Siis muusika muutus liiga valjuks, et rahulikult kuulata. Kes diskot tahab teha, see tõesti ostku PA võim.
            See, et isegi kvaliteet-tootjad on läinud ilusate, suurte numbrite teed on paratamatus - pakun, et 90% klientidest on kuulnud et firma on kvaliteetne, vaatab välimust, vaatab 7x150W ja ostab ära.Ilus, kvaliteetne, võimas - mis sa veel tahad. Lükkab kodus siis Sony 200W(~50W) kõlarid ja "300W" subari järgi ning nendib, et jube võimas süsteem sai ostetud. Ostja rahul - müüja rahul. Mis on trafo või reaalne võimsus kanalisse, see pole enamus klientidele oluline.
            Olen kindel, et Denoni ress suudab pisavalt häält teha - iseasi on kvaliteet, võrreldes stereovõimuga.

Jutu lühikokkuvõte:ikkagi tuleb hinnata kõrvaga, mitte kaalu ja joonlauaga.

(PS: aga mul on 18kg stereoress, võimsust parajalt )
            -

Comment

Working...
            X