Teade

Collapse
No announcement yet.

Väikene võimendi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Väikene võimendi

Ma olen kindel, et siin kusagil on juba sääraseid teemasid miljoneid, otsisin kah natuke aga otseselt seda ei leidnud mida oleks vaja olnud.
    Nimelt oleks soov teha selline väikene junn, mis funkab 9v peal ja põhimõtteliselt on kidrale võimendiks.
    Kidra ühest otsast järele ja klapid teise otsa ja keevita.
    Välismaa saitidelt leidsind palju skeeme aga alati jäi mingi jupp leidmata ja oligi projektiga kõik.
    http://www.runoffgroove.com/littlegem.html
    midagi sellist oleks soov saada, seda kärinat pole sinna juurde muidugi vaja.

Ühesõnaga üliodav, lihtne võimeni kitarrile, mis peaasjalikult toidab tavalisi kõrvaklappe NING mille jupid on kergesti leitavad/tellitavad.

Tänan!

Vs: Väikene võimendi

Küsimuse olemuse järgi võib arvata, et seadmete valmistamise kogemust vähe? Soovitada võiks sel juhul näiteks seda. Olemas korpus, plaat ja kõik vajalik, hind ju ka mõistlik.
    Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Panin selle konstruktori kokku. Kuna mul puudub selle vajadus (esimene patareigi pole veel tühjaks saanud....), siis võin selle maha müüa.

Comment

Erilist kogemust muidugi ei ole aga kui oleks olemas korralik skeem ja juppide list siis ma usun, et ma joodaks sellise väiksema junni ilusti kokku, kui mul seda ehitist kidrale oleks tarvis siis natuke on nigel nende sisenditega möllata, mis sellel valmisehitatud asjal on.

Paljuga sa muidu müüd?

Comment

350-ga annaks ära.

Comment

Esmalt postitatud Altzaimer poolt
            kui mul seda ehitist kidrale oleks tarvis siis natuke on nigel nende sisenditega möllata, mis sellel valmisehitatud asjal on.
            Ma näen skeemis ainult ühte sisendit, sellele on ka raske pihta saada..?
            Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Hakkame kõik nüüd tähti närima ja näitame kui osavalt me oskame oma teravat keelt kasutada...

Comment

Point pole selles - kui elektroonikaga tahad tegelda, siis pead olema tähelepanelik ja pedant, vastasel korral jäädki siin foorumis rumalaid küsimusi esitama.

See Vellemani kitarri eel-/kuularivõim on minu meelest 100% täpselt see, mida vajad - saundi reguleerimise võimalus, lihtne skeem, korpus ja plaat valmiskujul olemas, võimalus kasutada (koduse) suurema võimu eelastmena. Makes point..?

Comment

Esmalt postitatud rixraxpox poolt
                  350-ga annaks ära.
                  Teeme 300 ja ma ostan ära?
                  See ikka töötab ja puha, need neti ostud on alati sellised siga kotis ostud

Comment

325.- ja pole siga kotis midagi...võid julgelt proovida. Saadan sulle privasõnumi.

Comment

Mis kondekad muidu siia lähevad, saab aint selle skeemi järgi seda öelda?

Comment

Foorumi kujundus läks natuke paigast vBulletini mehed on odavat tööd teinud
                        Igatahes leidsin veel sellised kui kellelgi peaks vaja minema. Ise otsustasin siis targema nõu kuulata ja osta selle võimendi, selleasemel et ise meisterdada.

http://ladu.ladu.byethost3.com/headphoneamp.gif
                        http://ladu.ladu.byethost3.com/microamp.gif

Comment

Working...
                        X