Teade

Collapse
No announcement yet.

BASF D-6530 lõppvõimendi ja mida temaga teha annab

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    BASF D-6530 lõppvõimendi ja mida temaga teha annab

    Sain sõbralt subj. nimetatud võimu, see tal miskist ammusest ajast seismas. Plaanis panna ta Creative X-Fi eXtrememusic helikaardi taha kõrvaklapivõimuks AKG K501-le. Helitugevuse jms tüürimine käiks siis helikaardi kaudu. Praegu tööl miski suvalise intergreeritud helikaardiga töötab ilusti, kui välja arvata miski vaikne müra. Aga seda ei esine mp3 pleieri taha ühendades, nii et võim peaks igati OK olema.
    Toitelüliti rikkis, st sõltumata positsioonist on vool sees; selle parandamiseks on voolujuhtmele tavaline lambilüliti pandud. Puudu on pealmine katteplaat.
    Küsimused:
    * Palju sellise asja turuhind oleks (sõber ei osanud öelda, palju ta selle eest tahab)? Googel andis vaid sellise lingi: http://www.audio-handel.de/details.asp?Id=32051
    * Tulevikus tahaks sinna miskid kõlarid ka taha aretada, aga ruumipuudusel pean leppima väiksemat sorti riiulikõlaritega. Milliste poole tasuks vaadata (arvestedes konkreetse võimu ja helikaardi võimeid, kuulamine 20 ruuduses toas)

    Väljanägemine:



    #2
    Vs: BASF D-6530 lõppvõimendi ja mida temaga teha annab

    Täitsa võimas asi oma suuruse kohta(arvestatav traffo ja üsna suured toitelüüdid)tarbitav võimsus 200w, st väljundvõimsus ca 2x30-50w kindlasti, Radiotehnika y-101 on kärbes selle kõrval
    TFK Audio
    #tfkaudio
    http://www.facebook.com/tfkaudio/
    http://tfkaudio.blogspot.com/
    - Audioblogi, projektid jms.

    On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

    Comment

    Working...
    X