Selline jama siis, et praeguse võimendi pean äraandma. Leidsin voodi alt vana Amfiton 003 me, mäletan et oli hea pill, kuid midagi temaga juhtus, ei mäleta (pole mingi elektroonik ka, ega tea võimenditest kuigipalju). Aga seis tal siis selline, et käivitusnuppu vajutades läheb käivituslamp põlema, kuid kõlaritest tuleb heli ülivaikselt ja ainult siis kui VOL lõpuni keeran. Kõlaritega on kõik korras, töötavad teise võimu taga.
Teade
Collapse
No announcement yet.
amfiton 003 katki
Collapse
X
-
Vs: amfiton 003 katki
Äkki on tegu Amfiton 002 ga?
No misiganes,relee tuleb üles? Klõps käib mõni sekund peale sisselülitamist?
Kui nii siis kas see "punn" on olemas tagaküljel? Niisugune plastjulla millel on samamoodi viis klemmi nagu sisendi juhtmelgi?Maailm oleks puhas ja süüta
kui poleks õllejogurtit
- Õ.Õ.
Comment
-
Esmalt postitatud ilmar pooltVõimalik,et seistes lüüdid lihtsalt väsind!
Muidu mis need lüüdid on, ma neid elektroonika mõisteid ei tea ka, ainult kui midagi asendada vaja, siis joota oskan küll.
Esmalt postitatud Matis pooltÄkki on tegu Amfiton 002 ga?
No misiganes,relee tuleb üles? Klõps käib mõni sekund peale sisselülitamist?
Kui nii siis kas see "punn" on olemas tagaküljel? Niisugune plastjulla millel on samamoodi viis klemmi nagu sisendi juhtmelgi?
Neid punne olen omal kodus näinud kuskil kola hulgas aga ühesgi võimendi küljes pole kunagi näinud ja ei tea nendest midagi kuhu käivad ja milleks.
Aa ja veel nii palju võimendist, et alguses kui see täiesti korras oli, põles see isal läbi, mäletan et ta tegi midagi sellega ja see hakaks tööle, kuid töötasid ainult volume nupp ja sissetulevate kanalite lülitamise nupp, kõik teised ei töödanud, mõne aja pärast läks võim uuesti katki. Nüüd võtsin ta uuesti kätte ja seis oli selline nagu esimeses postis kirjas ning märkasin veel et mingid kolm juhet on võimendi sees lahti kisutud need juhtmed läksid sellistesse pesadesse MF1: zapis, vospr/zapis ja MF2: vospr/zapis , ei tea ka mille jaoks need pesad on. Need kisuti vist lahti siis, kui võimu teist korda parandati ning ainult vol. nupp funkas (vist siis).
Vaatasin veel neid halle silindri kujulisi asju, ei tea kuidas neid vene omasid nimetatakse aga arvuti emaplaatidel olen selletaoliseid asju vahetanud. Võimendil oli mingi 3mel sellisel silindril põhi alt välja paisunud ja nats oli kollase kuivanud vedelikuga koos-läbi vist.
Võimu tahaks ikka täiesti korda saada, mitte et ainult vol nupp töötaks.
EDIT:
Krt uurisin nüüd paremini seda võimu ja vatasin et see on eelvõim ju, ei tea ma kuidas sellest vaikse hääle välja sain arvatavasti läks midagi sassi vb see võim töötab isegi proovin järgi, kas neid eelvõime võib ühendada mingi tavalise võimu külge, näiteks mul on amfiton 35y-101c, mis töötab üksi, kui ma sellele selle eelvõimu lisan kas siis midagi läbi ei põle?viimati muutis kasutaja bmwgangster; 10 m 2007, 17:41.
Comment
-
Kui Su täisvõimul on võimalik signaali otse lõppastme sisendisse lasta, siis palun, ei pea tingimata eraldi lõppvõim olema.
Iseküsimus, kas sel mõtet on peale selle, et ühe kasti asemel on kaks kasti kasutuses?
Amfitoni 003 eelvõim iseenesest omal ajal loeti küllaltki heaks. Proovi, võrdle - kas on vahet, kui erinevaid eelvõime kasutad.
Comment
-
Esmalt postitatud pupsik46 pooltÜldislt eelvõimendi eriti midagi paremaks ei tee, eriti veel VENE oma.
Lõppvõimendi pekkis?
Comment
-
Vaheta lüüdid ära, siis oskab midagi edasi arvata.
Üldselt Amfitonid ei tohiks kõige hullemad olla.
BTW. Täna oli huvitav tähelepanek minu naise poolt - kodukootud lampvõim 6P13S lampidega kõlab paremini kui Odissei 010Kolakoguja
Comment
-
Esmalt postitatud pupsik46 pooltVaheta lüüdid ära, siis oskab midagi edasi arvata.
Üldselt Amfitonid ei tohiks kõige hullemad olla.
BTW. Täna oli huvitav tähelepanek minu naise poolt - kodukootud lampvõim 6P13S lampidega kõlab paremini kui Odissei 010
Üpris paljudel lüütidel olid põhjad punnis ja mõned traadi ühendus kohad põlenud lüütidel.
Keegi äkki tõlgiks kirju lüütidel, ei leidnud ma mitme voldine ja kui suure mahutuvusega nad on (ja emaplaatidel vahetades on ka mingid kraadid juures kas neid peab ka jälgima võimenditel, samti ei leidnud ma ka neid ülesse, arvatavasti olid kirjas aga vene tähistega). Näiteks ühel lüüdil oli kirjas :
K50-6
50B 100MKФ
8805
Ja kuidas neid vahetada tohtiski, mäletan, et mahutavus või voldid võisid nats suuremad olla ja midagi ei pidanud juhtuma, pidi isegi parem olema??
Comment
Comment