Teade

Collapse
No announcement yet.

Soovitage võimendit kõlarile BG20

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Soovitage võimendit kõlarile BG20

Tere,
    oleks vaja kivi baasil võimendi skeemi Visaton BG20 kõlarile. Võimendi peaks olema mono, see läheb kitarrivõimendiks. Võimendi ei pea olema konkreetselt kitarri oma, sest kärin jms. efektid tekitatakse eraldi efektipedaaliga.

Kõlar on selline : http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...artnr=240-3020

Samuti valgustage mind konkreetse soovitatud võimendi toitest.

Aitäh.

// Tegelikult on tegemist valjuhääldi, mitte kõlariga. Eeldage, et see on kastis.
    viimati muutis kasutaja k2iguvahetaja; 04 m 2007, 17:53.

Vs: Soovitage võimendit kõlarile BG20

Esmalt postitatud k2iguvahetaja poolt
    See ei ole kõlar, see on valjuhääldi. Valjuhääldit ilma kõlarikastita kasutada ei saa, järelikult ei saa soovitada ka võimendit.
    Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Esmalt postitatud GU50 poolt
      See ei ole kõlar, see on valjuhääldi. Valjuhääldit ilma kõlarikastita kasutada ei saa, järelikult ei saa soovitada ka võimendit.
      mii scuzi, mii scuzi. eeldage siis, et ma ehitan sellele kõlarikasti.

Comment

Esmalt postitatud k2iguvahetaja poolt
        Tere,
        oleks vaja kivi baasil võimendi skeemi Visaton BG20 kõlarile. Võimendi peaks olema mono, see läheb kitarrivõimendiks. Võimendi ei pea olema konkreetselt kitarri oma, sest kärin jms. efektid tekitatakse eraldi efektipedaaliga.
        Selle jutu järgi ütleks - suvaline võimendi.
        Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

tra mul on tunne, et sa norid :/, ffs ma pole elektroonikateadlane, ma ei suuda kõige numbrites vms. väljendada.

räägi kuidas ma sind traumatiseerinud olen siis?

Comment

Veidi retooriline, kuid: millist vastust küll inimesed ootavad küsimusele stiilis "ma tahan midagi, aga ei tea mida, ega kuidas, asja õppida ei viitsi, tehke mind kohe ja kiirelt targaks!!"?
            Enne mõtle, kui küsid:
            - Tahad sa võimendit osta või teha?
            - Tahad sa seda võimendit koduseks katsetamiseks, või professionaalseks kasutamiseks?
            - Mis taseme teadmised sul elektroonikast ja helitehnikast on, suudad sa võimu tegemisega hakkama saada?
            Lõppeks on Internet ja ka see foorum siin punnis igasugu võimude skeeme. Viidatud valjuhääldi tüürimiseks ei ole vaja midagi erilist - antud on selle takistus ja max võimsus, tõepoolest suht suvaline võimendi hakkab selle asjaga häält tegema.
            Tahad kivivõimu teha? Siit lk. 82-83.
            viimati muutis kasutaja GU50; 05 m 2007, 01:08.

Comment

kahjuks ma vene keelt eriti ei mõika, kuid skeemist midagi ikka välja loen.

aitäh, et märkisid üles, mis puudu oli.

ma tahan võimendit teha, koduseks kasutamiseks, kivi baasil ning võimendi võiks üsna lihtne olla ning primitiivne, põhimõtteliselt ainult volüümi nupuga. (st, et igasugu sageduslõikajaid (?) vms. pole vaja). pmst täpselt ma oskan skeemi järgi komponente kokku ühendada, kuid omaloomingut kuskil vaja on siis jään jänni.

Comment

Working...
              X