Teade

Collapse
No announcement yet.

Kitarrivõimendi Roland Cube 60

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kitarrivõimendi Roland Cube 60

Edastan sõbra probleemi:

Nimelt on mul probleem kitarri võimuga.Võimendiks on mul Roland Cube 60.Ja tollel isendil
    on 2 kanalit JC Clean ja Lead kana(lead channel-Draiv),(JC-Puhas)l.Nimelt JC Clean kanalil
    on selline kala,et ta töötab vaiksemalt,kuigi ta peaks töötama kõvasti valjemini.Varasematel
    aegadel mängisin ma Volume nupp hästi vähe peale keeratud,kuid nüüd pean ma sama helivaljuse
    saamiseks keerama nupu veerandi peale.Ehk põhjustas sellise probleemi see,et mul oli üks juhe,
    mis ei olnud päris korras,mängides vahepeal heli katkes ja võimendi raksatas ja turtsus igatepidi,
    siis ma jälle panin juhtme õigesse asendisse kus ta töötas ja mängisin edasi,pärast seda ongi selline jama lahti.
    Kas oskaksite õelda mis tal viga võib olla ja kas seda volume asja saaks kuidagi ka testida?

Vs: Kitarrivõimendi Roland Cube 60

http://www.freeinfosociety.com/elect...ew.php?id=1327 - On selle kuubiku skeem ja sealt vaadates clean kanalis ainuke põhjus võiks olla R10 takisti 1kOm. Kui oleks väljakas haige,oleks ka Overdrive vastavalt nõrgem.
    Oled sa kindel,et su pill korras on?Oled proovinud teise pilliga ja viga sama?
    Üldiselt skeemi järgi - üks paras lõks
    Kui sul mõni teadjam sõber,las mõõdab testriga pinged kontrollpunktides üle - õnneks on sellel skeemil need ilusti ära täheldatud
    Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Vs: Kitarrivõimendi Roland Cube 60

Tere,mina olengi see kasutaja kellel probleem selle võimendiga.Otsustasin ära registreerida,sest muidu oleks info vahendamine liiga aeglane.
      Vähemalt minu loogika järgi ei tohiks pillis viga olla kui üks kanal töötab nii nagu peab ja teine kanal on vaiksem.
      Selle asja peab jah testriga ära testima,et saada asjast parema ülevaate.
      Aga kui ma praegu sellega edasi mängin,ega see võimendile midagi paha ei tekita?
      viimati muutis kasutaja Janarm; 05 January 2007, 21:56.

Comment

Working...
      X