Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia 35AC-013 võimendi mure

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Estonia 35AC-013 võimendi mure

No selge litt. Minust elektrikut ei saa...
    Vahetasin 1000-sed ära ,panin kõlli tööle,sama seis!
    Siis muukisin jälle lahti ja vahetasin 4tk 2000-st 6800 vastu...
    kontrollisin veel kus kohast ja kuidas juhtmed tulevad ja lähevad... mitu korda kontrollisin,siis vahetasin 1 kaupa konded välja jättes meelde kus juhtmed asusid ja mis järjekorras.Lõpuks siis kõik tehtud,kontrollisin jälle.
    Panin kõlli tööle ja oh imet! Krabin kadunud !!!!!
    Hetk hiljem hakkasin balanssi kruttima ja avastasin,et ka heli siuke nigelavõitu ja miski võõrad helid mida selles loos kindlasti ei olnud mis mängis. Kähku võim välja ja vool tagant ära... ootasin ja kuulasin siis ... kõllist tuli heli justkui oleks midagi keema läinud. Ootasin veel minutid 2 ja tegin tagant lahti.
    Imestus oli suur kui leidsin lähemalt piiludes,et 2 keskmist kondekat on otsast kummi lükanud end ! :S
    Nüüd on klots koos ja meel nukker.
    Peab vist ostumüügi kuulutusse selle lõppvõimu ostu-teema tegema

Comment

Esmalt postitatud valzebnik poolt
      Imestus oli suur kui leidsin lähemalt piiludes,et 2 keskmist kondekat on otsast kummi lükanud end !
      Need mis vahetasid?
      Sa uuri täpsemalt, äkki ajasid neil polaarsuse valepidi?

Comment

Üldiselt kipuvad lüüdid otsa saama kui neid ühendada valetpidi.
        Kolakoguja

Comment

Tunnistan,ma lollakas ikkagi vist ühendasin valesti.
          Aga nüüd ei teagi mida teha ... on veel 3 varianti jäänud
          Osta uued ja panna siis 1 teistpidi , panna 2 teistpidi või panna mõlemad teistpidi - arvestades siis hetkelist paigutust ja ühendust.
          Nendel vanadel kondedel pole ju mingeidki märgistusi peal... :S

Kes siin mind aidanud on tunduvad vähe asjalikumad vennad.
          Äkki teil nupp nokib lahti mis ma valesti ühendasin.Fotokat kahjuks ei ole ja webikaga ei saa midagi aru. Proovisin siis joonistada mis ja kuidas on ühendatud.Kui nüüd pädevamad vennad skeemi ka lahti võtavad,näevad ehk ära mis ma valesti tegin ...
          1 konde maksis 65 eeki ... päris katsetama ma ka ei saa hakata... palgapäev veel tulemata

http://www.silverbullet.pri.ee/konded.jpg

Suured tänud.

P.S. Vähemalt oli sahin/ragin läinud

Comment

Nendel vanadel kondedel pole ju mingeidki märgistusi peal... :S
            Tohoh, "+" peaks ju ikka olema!
            Lääne kondedel on "-" märgitud.
            Kolakoguja

Comment

ei saa sellest joonisest hästi aru (püüa täpsustada), kas need on kõik nüüd uued kondekad?
              miksit tundub seal valesti olema küll, sest kõikidel toitelüütidel peaks 1 ots olema korpuses, (+ või - ) see sõltub pinge polaarsusest.

vene püttidel on märgid põhja all, kohe klemmide kohal, aga kui ei mäleta, kuidaspidi nad seal olid, siis on see juba tagantjärgi tarkus.

Comment

Ei olnud üldse tähiseid.Mittekuskil.
                A konded skeemi järgi ei ole siis jadamisi või paraleelis kuidagi ühendatud?

Edit: kõik on jah uued konded mis panin ... ja 2 keskmist ajasid end kummi.
                Kõik olidki algselt nii ühendatud ainult,et ebaselgeks jäi mispidi need konded seal on.No tõesti mitte kuskil ei ole märgistusi.Vaatasin eriti terava pilguga üle!
                viimati muutis kasutaja valzebnik; 11 January 2007, 17:29.

Comment

Sul ju tester olemas, mõõda pinget ilma lüüdita, saad väiksema tulemuse aga peaasi polaarsuse teada.
                  VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Esmalt postitatud a1 poolt
                    ei saa sellest joonisest hästi aru (püüa täpsustada)
                    kui sinu jooniselt vaadata vasakult teist kasti, mis peaks olema kondekas, siis selle "-" ots läheb teise kondeka "+" otsa peale ja "+" ots läheb sellesama teise kondeka "-" otsa peale? 1 või teine peab olema valepidi. mulle teeb asja segaseks, kuskohast on ilmunud alla paremale klemm 7, mille küljes minu arusaama järgi ei tohiks kondekat olla, sest see läheb otse trahvole!?

kuhu läheb vasakult kolmanda kondeka "-" klemm?

hetkel mul jääb küll mulje, et ainult viimane kondekas on kindlalt õieti.
                    kirjuta suurused ka sinna juurde!

Comment

Niisiis, pilt suht sama,muudmoodi ma teha ei oska.
                      nr. 2 ja 3 konded siis paisusid klemmipoolsetest otstest.

Kõik ühendused olid samamoodi ja juhtmed jooksid ka ristirästi.Ainuke asi milles sain eksida on keskmised konded.Kuna äärmisel nr.4 läheb "+" nr.1 klemmi mis juhtumisi skeemil on maa ja ka reaalselt on maa.
                      Ju siis keskmised kondekad said valelt poolt "+" ja "-" vist...

Comment

Ehk otsid parem mõne remontija, kuniks on mida remontida.

Comment

Vabandust,minu viga. Kiiruga unustasin ära muuts nr.2 ja nr.4 trahvodel "+" ja "-". Neil on vastupidi hetkel...

Comment

Vabandust,minu viga. Kiiruga unustasin ära muuts nr.2 ja nr.4 trahvodel "+" ja "-". Neil on vastupidi hetkel...
                            Kõigepealt miks 4 tk kui pidid 2 panema, 9-da klemmiga pole neil mingit
                            pistmist, nii nagu sul diood joonistatud on siis sealt läheb lüüdi + otsale jne.

Comment

Niih.See tuleb siis nüüd viimane pingutus. Võimalus pauku teha...
                              2 äärmist kondekat tunduvad korras olevat nii et need saab siis alles jätta.Kusjuures ma ei tea miks ma 4 panin.Ei märganud,et sa 2 kirjutasid.Pingutasin vist veots üle,eh ?

Igaljuhul vaadates skeemi ning võrreldes selle viimase joonisega nüüd,kas tundub reaalne,et just nii ühendatakse?
                              http://www.radi0tehnika.narod.ru/go/...ie/zip/s70.jpg
                              Ma ei saa sinna midagi parata aga just nii need nr 7 ja 9 klemmidega ühenduses olevad juhtmed jooksid! Kuna raginast sain lahti tol hetkel kui proovisin siis tundub,et lõpp on lähedal ... kas minu,võimu või selle jama!
                              Kui nüüd ainult jugelt saaks konded õieti,vast olekski finish ...

Comment

Kas need on lüüdid C1 ja C2 mis olid algselt 1000uF ? Kui nii siis valesti ühendatud.

Comment

Working...
                                X