Teade

Collapse
No announcement yet.

Kas toidab ära?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas toidab ära?

http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...rtnr=30-410-27 võim siis selline ,taga on praegu kaks s-400 ja plaanis audese suppar osta selline http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=241 ette tänades!

Vs: Kas toidab ära?

See võimendi EI ole üleüldse kodus kasutamiseks mõeldud. Audese suppar jäta ostmata ja osta korralik võimendi S-400 -dele.
    See võim, mille lingi andsid, mängib alates 80 Hz. Bassiosa esitada see ei oska - Alla 80Hz jäävad alles "paremad" sagedused.
    S-400 bassi on ilma subwoofrita juba piisavalt - pole mõtet sellisel asjal.

Comment

See läheb ikka kuhugi kultuurimaja saali võimendamiseks ma pakun. Normaalne inimene ju 8k eest endale PA monovõimu tuppa ei osta .
      Aga jah, see võim ei sobi sellele Audesele, osta eraldi subarivõim.
      -

Comment

See võim lihtaslt vedeleb toas,aga millise võimu ostan s-400 ja audese supparile?Hind võib olla kuni 5000

Comment

Ausalt ütelda mina näiteks ei usu, et sellised asjad...lihtsalt vedelevad eitea kus toas...-suht nonsens ju? Tõesti hinda arvestades suhtkoht huvitav on see inimeseloom, kes ostab niisuguste parameetritega võimendi . Ise usun, et tegu on mingisuguse peilinguga teemal-"millist võimu osta S-400-le", seda nii küsides on mingi häbitunne või? Ei usu-küsida ikka võib. Kui juba häda PA võimu on saada siis Oomipoes on mingisugune võimendi 2*200W hinnaga 2500.- ca.

Comment

Olen teemaalgatajaga ise rääkinud ja tema on selle võimendi saanud kuskilt baarist mis üsnagi usutav.

Comment

Siis see tegelane, kes selle sinna baari ostnud, selle raha eest oleks kindlasti saanud tellida kellegilt 10* võimsama ja parema stereovõimu-näiteks kasutaja Jyrkalt.

Comment

Working...
              X