Teade

Collapse
No announcement yet.

TDA 7294 Estonia 010 sees

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: TDA 7294 Estonia 010 sees

    Esmalt postitatud joosep poolt
    Nojah, ei osanud arvestada sellega, et heli väga jama olla võrreldes algsega. Aga mida TDA asemele? Kas LM 3886?
    Arvestades,et alaldist tuleb +/-38V (datasheedil soovituslik +/-35V) ning võimalik pingelang paar volti,siis saad kasutada LM3886 -te puhul koormusena mitte alla 8 oomi.Soovitan kasutada isoleeritud korpusega varianti(LM3886F),siis saad kivi kruvida direct radikale ja ei mingit eraldi isoleerimist.Küll aga kasutada termopastat.Sellisel kujul tuleb 2x68W RMS ja 2x 100W peak power.Skeem: http://www.electronet.dyndns.org/ele...ers/lm3886.htm
    Mina isiklikult aretaks(kui üldse) Estonia kesta sisse 2x30W puhastverd lihtsa ilma tagasisideta A klassi transsvõimu või siis juba midagi ZEN-i taolist.Maitseasi muidugi
    viimati muutis kasutaja maaalune; 19 m 2007, 09:25.
    Kõik meeldiv tuleb lambist...

    Comment


      #17
      Vs: TDA 7294 Estonia 010 sees

      Mul on lm3886t +-35V taha aetud,aga jah eriti hea see pole.Kord proovisin lisalõpukaid kivile panna(tip35C,tip36C),aga asi lõppes kivi surmaga.Eelnevalt kooles üks kivi lambist maha.Lihtsalt plõks ja valmis.ja soovitus...Enne pingestust pane +V ja -V vahele nii 50 oomised takid,sest siis ei koole kivi vast vähemalt maha(kui just takid lühisesse ei põle,nagu minul juhtus).
      otsija

      Comment


        #18
        Vs: TDA 7294 Estonia 010 sees

        Võtsin nüüd ühe jahutuse, tundub, et on vist kunagi mingi prose oma olnud, puurisin augu sisse ja kinnitasin kivi. Jahutan seda veel lisaks ventilaatoriga. Sai uue kiviga skeem kõigepealt ühendatud +/- 12V taha toiteplokist.
        Esialgu paistis, et kõik on korras: radikas soenes kergelt ja sädemeid ei pildunud. Kuid taha ühendatud kõlarist heli kah ei tulnud.
        Kui asendasin toite Estonia 010-i +/- 38V-ga, siis oli kuulda kõlarist võrdlemisi madalasageduslikku suminat/põrinat ja jahutus soojenes tugevalt, kuid cd-pleieri tahaühendamisel ikkagi heli ei tulnud.
        Milles võib probleem olla?
        Aga üldiselt, tundub, et järgmise võimendi ehitan siiski eraldi komponentidest - lihtsam kontrollida, kui miski läbi läheb.

        Comment

        Working...
        X