Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia lõppvõim!?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Estonia lõppvõim!?

    Tere, mul selline asi , et mul on estonia lõpp võim (oli ka eel võim ,aga see ei tööta) , mille ühendasin otse arvuti taha. Lugu on selline et töötavad ainult 2 kanalit (1 A kanal ja 1 B kanal). Võimendis nagu ka viga ei saa olla , sest enne (siis kui eelvõim töötas) töötasid kõik 4 kanalit? Et kas asi võib olla kuidagi selle et see läheb otse arvutisse? , ja kui nii , siis kas seda on võimalik kuidagi muuta nii , et töötaksid kõik 4 kanalit.

    Tänud..
    CreaTive

    #2
    Vs: Estonia lõppvõim!?

    Ehk osta eelvõim..

    Comment


      #3
      Vs: Estonia lõppvõim!?

      vaata ühendusjuhe üle,kui enne töötas,siis muud ei saa olla.

      Comment


        #4
        Vs: Estonia lõppvõim!?

        Tegu on stereo võimuga,mis tähendab,et on KAKS kanalit. see,mida sina näed seal tagapool ja kirjeldad kui kahte lisakanalit pole tegelikult miskit muud kui teise kõlaripaari ühendamise klemmid. võimu külge saab seega ühendada kaks paari kõlareid ja neid saab kasutada kordamööda(esipaneelil on lüliti kõlaripaaridele: "A" ja "B" kõlaripaarid). absurdne on väita,et see võim mängitab mõlemat kõlaripaari korraga.

        Samas,kui on jõud taga, siis läheb ka kana mesitarru...
        ka naabritel on kõrvad.

        Comment


          #5
          Vs: Estonia lõppvõim!?

          Kui on 8-oomised kõlarid, siis mängib ka korraga. Kaks neljaoomist paraleelis muidugi ei lase lühisekaitsel kõlareid taha lülitada.
          Sul aga paistab, et üks kahest kanalist on vait ja seega tema A ja B väljundid mõlemad on vait. Kui just ülekoormuskaitse pole kellegi poolt eemaldatud, siis vast lõpud läbi ei ole (muidu ei laseks ülekoormuskaitse üldse kõlareid taha lülitada). Seega viga kas kaablis või kuskil võimendi eesotsas... Või helikaardis.

          Comment

          Working...
          X