Teade

Collapse
No announcement yet.

Kes teeks/müüks 2x30-40w RMS võimendi.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kes teeks/müüks 2x30-40w RMS võimendi.

Kas ültse on nii väikeste võimsustega auto võimendeid, hind oleks ka suht oluline.
    Toide peab olema 12v( rolleri aku).
    VÕi, siis. Et äkki keegi on nõus tegema võimendi,.. mis kannataks pisut põrutust ka. Ntx. arvutikõlarite võimendid ju kannatavat põrutust, siis peaks enda tehtud võimendi ka kannatama. Välimus pole oluline, läheks ta nagunii istme alla. Paneks ta mp3 pleieri taha. Hakkaks toitma http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=91 midagi sarnast.
    Äkki saate õelda ka varieeruva hinna, umbes.
    See ei ole mulle, vaid aitan sõbral teha =D.
    teine varjant. Kellegil äkki mingi mono võimu 50W rms ümbruses?
    siis lahendask asja ühe ovaaliga.
    kui keegi teha tahab, siis nii palju, et volume nuppu vast ei oleks vaja, koguaeg näpiks volumet pleierilt. on/off, ning 12v toite juhe.

Vs: Kes teeks/müüks 2x30-40w RMS võimendi.

vaikese voimsusega autovoimendeid on olemas kull.
    sinu arusaam vaikesest voimendist on muidugi kummaline. ilmselt oled liiga palju vaadanud muusikakeskuste peal olevaid ulmenumbreid(2*1000RMS vms). tead palju 2*40W voimendi energiat tarbib? max voimsusel votab see elukas sul vahemalt 160W(13A). kauaks sul seda rolleri akut sedasi jatkub?
    selleks, et voimsus reaalselt ilma moonutusteta katte saada, tuleb 50W jaoks juba hakata pinget tostma ja see asi tahab ka oma osa energiat saada. kokkuvotteks loppeb asi sellega, et roller tuksub samal ajal, kui voimendi mangib.
    lase kellelgi teha/ tee ise. mingi kivi baasil ca 20W monovoimendi ja sellest peaks piisama.
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Mul on TDA2005 baasil tehtud võimendi 2x14W. Kaks tükki koguni - stereo! Sillata pole seal enam midagi.

Mida vastu pakud?
      If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Kusjuures, ei ole mingi übernumbri nägija, aint.
        muusikakeskustest käin väikese kaarega.. =D.
        endal toas 2x25w võimendi, ja tean, mis kära see juba teeb.
        Mnja, kes seda moonutusi täis 30-50w koguaeg ikka kuulata suudab.
        Tegelikult oli see 50w rms ka ju MAX, mida soovisin.
        Samas, kui saaks sellise hea hinnaga, siis oleks hea, sest kui kuulata 50w võimendit vaiksemalt, siis tai küta ju radikat nii kõvasti, kui kuulata mingi ~20w rms võimendit koguaeg päris kõvasti. Sest,ega seal mingit eri jahutust pole, mina ei tea, palju see ovaal, või 2 väikest auto kõlarit seal õhku liigutavad, kui ütlse.

Comment

Minu vennal on ka Sony 2x25W autovõimendi. Aus värk: impulsstoiteplokk, mosfet väljundtransistorid.

Mida vastu pakud?
          If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Ei, oleksin saanud juba jürka käest korraliku võimendi.
            aga.. praegu nagunii uurisin asju ette, ja hindasi jne. Kuigi ma sai nak aru,t kui leian midagi korraliku, siis sõber ostab ära, aga ta tahab alles suve algul..

Comment

Esmalt postitatud andreie poolt
              Minu vennal on ka Sony 2x25W autovõimendi. Aus värk: impulsstoiteplokk, mosfet väljundtransistorid.

Mida vastu pakud?

tegu on ju autovõimendiga....
              vahetaks 1 s70-ne vastu...võimendi on sees korras ja filter on ka ok...tolmukuppel on veits mõlkis...
              väike pealemaksuvõimalus on ka.

Comment

Working...
              X