Teade

Collapse
No announcement yet.

Võimendi või ressiiver

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Võimendi või ressiiver

    Mida valida koduse helitehnika alustalaks? Võimendi versus ressiiver???

    #2
    Vs: Võimendi või ressiiver

    mida see seade võimendama hakkab-mis seadmeid? ressiiveritel on enamusel raadio sees ja suured kommutatsioonivõimalused, stereovõimul on väiksemad kommutatsioonivõimalused. iseenesest saad sa sama raha eest kvaliteetsema stereovõimenduse kui ressiiveri,kuna seal tuleb lisaks võimendi osale iga vile ja vilkuri eest veel lisa kopikas välja käia. kui kasutad koduses heliseadmestikus signaalallikatena tüünerit,cd dekki (vb vinüülikat) ja telerit,siis kalduksin stereovõimenduse poole. kui neid vilesid ja pasunaid on rohkem,siis oleks ilmselt mõttekam kaaluda ressiiveri poole. kindlasti on üheks kriteeriumiks sinu poolt investeeritava summa suurus. asjalikke asju leiab ka teise ringi lääne tehnika seast-vaja on aega ja kannatust,et just see õige omale saada.
    ka naabritel on kõrvad.

    Comment


      #3
      Vs: Võimendi või ressiiver

      Tänud, mul neid jubinaid ikka tleb sinna külge alates DVD-st ja lõpetades I-Podiga. Kuna uuematelressiiveritel juba otse I-Podiga ühilduvus, siis vist midagi sinnakanti. Mida valida kui tahaks 7x150W? Hinna ja kvaliteedi suhe võiks paigas olla. Ainult nime eest küll senti ei annaks välja.

      Comment


        #4
        Vs: Võimendi või ressiiver

        7*150w-keda sa tapma kavatsed hakata? okei.tegelikult see pole minu arutada. kuna sa otsid midagi kvaliteetset ja tavakasutaja jaoks ebatavaliselt võimast,siis soovitan NAD`i mudelit T- 773 A/V- 7x110W peaks olema piisav. iseasi,kas sa seda osta jõuad. need wattid siin vastavad vähemalt sellele,mis on reklaamitud. odavama otsa ressiiveritel on hirmus võimas just see kleebis esipaneelil,kuid reaalne võimsustaluvus on sinna paarikümne watti kohta kanalisse. iseenesest piisab ka sellest,minu arust vähemalt.

        kui see süsteem oleks minu koostada,siis kasutaksin korralikku stereo eel-ja lõppvõimu NAD`ilt. tulemusega jääd kindlasti rahule.
        ka naabritel on kõrvad.

        Comment


          #5
          Vs: Võimendi või ressiiver

          Vastus lihtne - kas koju tuleb stereo või surround helisüsteem.
          Ressiivrite puhul, pane endale hinnaklass paika ja otsi netist ülevaateid - uusi mudeleid tuleb pidevalt peale. Denon, Nad, Marantz, Pioneer, Yamaha, Onkyo, Sony/Harman Kardon - need on levinud nimed, kuna mudelid on erinevad ja hinna/kvaliteedi poliitika on erinev siis ei saa ühtegi neist eraldi esile tuua.
          (Need "150W" aparaadid lepivad vabalt 100W esikõlaritega, kui 8oomi kõlarid siis ~80W.)
          -

          Comment


            #6
            Vs: Võimendi või ressiiver

            Mõte on ikka koduinosüsteem luua. Võimu kohapealt just teema see, et ainult nime eest pole mõtet raha välja käia. See, et poed on Pioneeri, Sonyt ja Yamahat täis näitab pigem seda, et lai masstarbib nime ja see maksab. Andke professionaalset nõu millise firma ressiiverit valida. Võib-olla on Denon, NAD või Kardon palju tegijamad.

            Comment

            Working...
            X