Teade

Collapse
No announcement yet.

Gainclone y-101?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Gainclone y-101?

Kas oleks võimalik ehitada lm3875 kivil põhinevat võimendit, y-101 lõpu asemele ja kui saab, ega seal eriti midagi muud pole tarvis ümber teha või mis? Saaks kohe juu radika ja eelvõimu ja pluss veel valmis korpus. See lm3875 tundub lihtne ehitada ja juppid pole ka kõige kallimad aga trafot ei raatsi osta. See eest on y-101 juu trafo sees ja peaaegu õiged minged kah. Mitu V muidy y-101 trafo on? Kas +-26V? Olen viimastel päevadel palju lm3875 kohta lugenud ja tundub, et see oleks üks hea võim ja peaasi lihtne.

Vs: Gainclone y-101?

Ma soovitaks Lm3886t, siis on piir kaugemal ja ülekoormuskaitsed ei sekku nii ruttu. Kui võimalik tee trükkplaat aga saab ka nii:

Kivi jaoks tee see alusplaat mis läheks külge nagu u101l originaalis need lõppvõimud pandud on. Kivi otse plaadile ja selle alla see isoleerkile. Lüüdid alaldis vaheta ka välja 35v/4700uf vastu. +/- 26 V töötas minul see klots täitsa hästi.
    Maailm oleks puhas ja süüta
    kui poleks õllejogurtit
    - Õ.Õ.

Comment

Tervist. endal täpselt sama projekt lauapeal laiali,aga tekkis küsimus seoses pooliga mis käib LM3886 väljundis,et kas ei või kasutada seal radiotehnika U101 lõpu plaadil olevat pooli .On äkki kellelgi andmeid selle induktiivsuse kohta?

Comment

See drossel keritakse ümber 10 Om/2W takisti ca 10-12 keerdu isoleeritud traadiga diameetriga 0,8mm.Võib kasutada ka PVC vms.isolatsiooniga harilikku montaažitraati samasuguse traadi läbimõõduga.
        viimati muutis kasutaja maaalune; 13 February 2007, 05:42.
        Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Matis kus kohast sa muidu ostsid enda kivi 72.- eest, ma tahaks ka aga ei leia. Igal pool on ta kusgil 90-126 eek ja mingi variant maksab lausa 212.- Millise neist ma peaks siis valima, et soovitud tulemust saada?

Comment

selge,aga isiklikult olen erinevates skeemides kasutusel 10 oomist takki ja kas mõtlesid 2w vene LMT või lääne oma neil erinevad suurused?

Comment

Kas y101 trafo väikseks ei jää?
              Radiaator on ka väike kahe LM3886 jaoks.

Comment

Esmalt postitatud markom poolt
                selge,aga isiklikult olen erinevates skeemides kasutusel 10 oomist takki ja kas mõtlesid 2w vene LMT või lääne oma neil erinevad suurused?
                Sorry : 10 Om/2W - Vene MLT -l oli sobiv diameeter(ca 8mm).Ei juhtu ka midagi kui on väiksem(lääne)diam.

Comment

Esmalt postitatud j2nx poolt
                  Kas y101 trafo väikseks ei jää?
                  Radiaator on ka väike kahe LM3886 jaoks.
                  LM3886 vajab monoplokina vähemalt 100W toitetrafot(soovitavalt 120W)
                  Stereona siis 200-250W.

Comment

Täisvõimsusel jah. Kuid keegi ei keela madalamal võimsusel jooksutada.

Kadunud dünaamikaulatuse pärast ei maksa muretseda, sest u101 eelvõimendi osa kahiseb mitu suurusjärku kõvemini, kui LM3886...
                    If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Aga ikkagi millist sorti peab kasutama? Kas 212eek või saab ka 99eek maksva asjaga hakkama?

Comment

Vaata et oleks tuntud tootja oma, kui hinnavahe nii suur siis enamasti odavam on rämps.

Comment

Ise ostsin Tevalost, tundub et nüüd hinda tõstetud. Kõige odavam on ka OK. Need kallimad Elfast tellitavad, ja on ka niisugune variant mis on isoleeritud kestas.
                          BTW vaata mis TDA7294 serigos maksab
                          viimati muutis kasutaja Matis; 13 February 2007, 23:19.
                          Maailm oleks puhas ja süüta
                          kui poleks õllejogurtit
                          - Õ.Õ.

Comment

Esmalt postitatud Matis poolt
                            tundub et nüüd hinda tõstetud.
                            Pole täpsemalt huvi tundnud aga liiguvad kuuldused, et Nat.Semi lõpetas ise nende tootmise ära, teeb veel 4780-t.
                            VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Veel üks loll küsimus et kui ma vahetan y-101 lüüdid ära 35v 4700uf vastu kas ma pean siis veel kivi juurde ka panema omad konded? Skeemis on aga skeem peab juu ise tööle minema, nii et kas on või mitte tarvis. ja kui ma neid seal y-101 vahetan kas siis kõik kuus tükki?

Comment

Working...
                              X