Kas oleks võimalik ehitada lm3875 kivil põhinevat võimendit, y-101 lõpu asemele ja kui saab, ega seal eriti midagi muud pole tarvis ümber teha või mis? Saaks kohe juu radika ja eelvõimu ja pluss veel valmis korpus. See lm3875 tundub lihtne ehitada ja juppid pole ka kõige kallimad aga trafot ei raatsi osta. See eest on y-101 juu trafo sees ja peaaegu õiged minged kah. Mitu V muidy y-101 trafo on? Kas +-26V? Olen viimastel päevadel palju lm3875 kohta lugenud ja tundub, et see oleks üks hea võim ja peaasi lihtne.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Gainclone y-101?
Collapse
X
-
Vs: Gainclone y-101?
Ma soovitaks Lm3886t, siis on piir kaugemal ja ülekoormuskaitsed ei sekku nii ruttu. Kui võimalik tee trükkplaat aga saab ka nii:
Kivi jaoks tee see alusplaat mis läheks külge nagu u101l originaalis need lõppvõimud pandud on. Kivi otse plaadile ja selle alla see isoleerkile. Lüüdid alaldis vaheta ka välja 35v/4700uf vastu. +/- 26 V töötas minul see klots täitsa hästi.Maailm oleks puhas ja süüta
kui poleks õllejogurtit
- Õ.Õ.
-
See drossel keritakse ümber 10 Om/2W takisti ca 10-12 keerdu isoleeritud traadiga diameetriga 0,8mm.Võib kasutada ka PVC vms.isolatsiooniga harilikku montaažitraati samasuguse traadi läbimõõduga.viimati muutis kasutaja maaalune; 13 February 2007, 05:42.Kõik meeldiv tuleb lambist...
Comment
-
Esmalt postitatud markom pooltselge,aga isiklikult olen erinevates skeemides kasutusel 10 oomist takki ja kas mõtlesid 2w vene LMT või lääne oma neil erinevad suurused?Kõik meeldiv tuleb lambist...
Comment
-
Täisvõimsusel jah. Kuid keegi ei keela madalamal võimsusel jooksutada.
Kadunud dünaamikaulatuse pärast ei maksa muretseda, sest u101 eelvõimendi osa kahiseb mitu suurusjärku kõvemini, kui LM3886...If you think education is expensive, try ignorance.
Comment
-
Ise ostsin Tevalost, tundub et nüüd hinda tõstetud. Kõige odavam on ka OK. Need kallimad Elfast tellitavad, ja on ka niisugune variant mis on isoleeritud kestas.
BTW vaata mis TDA7294 serigos maksabviimati muutis kasutaja Matis; 13 February 2007, 23:19.Maailm oleks puhas ja süüta
kui poleks õllejogurtit
- Õ.Õ.
Comment
Comment