Teade

Collapse
No announcement yet.

Gainclone y-101?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Gainclone y-101?

Kaevan küll vana teema aga siiski. Suur mure sama projektiga. Kas võimus tohib olla vahelduvvoolu? Mul on igas tahes peale neid 6 lüüti alalist 67V ja alalist 30.8. Kas see on vale või ei? Võim töötab igati korralikult. Mure tekkis praegu, sest tegin just valmis LM3886 põhjal lõpu aga ei julge külge ühendada kui seal alalis on.Kas mu hirm on õige?

Comment

Kuna olin kannatamatu proovisin ilma vastuseta ära. Tundub et oleks pidanud ootama, kuna sain lahti kaitsmest mis on kohe sissetuleva voolu juures. Aga enne kui kaitse läbi läks tuli peale 6 kondekat olevatest jublakatest väike suitsu vire. Kõige huvitavam on see, et enne kui ma LM3886 külge ühendanud polnud töötas kõik normilt, peale külge ühendamist ja mõnd sekundit töötamist tuli suits välja. On kellegil aimu mis võis läbi minna? JA kas mu kivi on terve veel?

Comment

Palun aidake keegi mind. Mul on mõistus otsas ja vajaks hädasti abi eelmisele postile!

Comment

Ühenda need Lm3886d lahti. Nüüd vaata mis pinged alaldist tulevad. Sinu jutu järgi kardan et lm3886d läksid lühisesse ja dioodid ei pidanud koormusele vastu. Btw neid pingeid mõõdetakse massi- korpuse suhtes.
          Maailm oleks puhas ja süüta
          kui poleks õllejogurtit
          - Õ.Õ.

Comment

Tänud vastuse eest. Proovimiseks ühendasin külge ainult ühe lm3886, teine jäi igaks juhuks varuks. Nüüd on jama see, et mõõta ei ole kerge iga kord kui sisse lülitan tuleb dioodist suitsu. Vahetasin dioodi isegi ära, kuid ikkagi põleb läbi. Ei julge viga otsida samal ajal kui osad asjad tossavad. Kuidas elektrikud üldse aru saavad mis katki, ilma käima panemata?

Comment

Siis järelikult on sul kuskil ikka lühis, tee parem pilti siis näevad teised ka mis viga saaks olla. BTW kas need mutriga dioodid põlesid läbi? Minu meelest vana u101 neid läbipõletada ei suutnud, enne läks 1 A kaitse.
              kui poleks õllejogurtit
              - Õ.Õ.

Comment

Esmalt postitatud trigu poolt
                Mul on igas tahes peale neid 6 lüüti alalist 67V ja alalist 30.8.
                Lõppude toide +-26V, +-31V eelastmete toide, kui kasutasid seda siis loomulikult said dioodidest jagu.
                VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Enne olid kogu aeg samad voldid, isegi neil lõpu radikatel olid need numbrid ja kõik toimis. Suitsu tuli VD3-st selle nimi peaks olema KD209A, suurtest ei paistnud midagi juhtuvat. Aga üks asi veel kuna algul ei teadnud, peab olema 1 amper ja seal sees oli juba 2, mõtlesin ma, et mis see kolm ampritki talle teeb. Praegu on nii et kui panna 2 amprine siis läheb ta läbi. Äkki see umbmäärane selgitus aitas mõista mis viga. Pildid siis minu Y-101 ja lm3886. http://fotoalbum.ee/pilt.php?id=5001713

Comment

Sa võtsid lm3886tele toidet nendelt väikestelt dioodidelt? Pole ime et need läbi läksid. Võta ikka see +/-26 V. Selle pingega toimib see kivi vga OK.
                    kui poleks õllejogurtit
                    - Õ.Õ.

Comment

Kui ma korda saan, siis teen nii, kahjuks on jama selles, et mul pole mitte ühtegi asja nende dioodide järel. ma tahaks et toide korralikult tööle hakkaks aga millegi pärast ei hakka. Kuidas ma saaks kontrollida mis katki on ja mis terve? Silmaga ei ole näha ühtegi lühises olevat teed skeemil.

Comment

Esmalt postitatud trigu poolt
                        kahjuks on jama selles, et mul pole mitte ühtegi asja nende dioodide järel.
                        Kunagi tuli üks Y-101 remonti millel see toidetest tulev juhtmepunt oli suudetud mingi nipiga kokku sulatada, väljast näha polnud aga lühis oli peal.
                        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

mõõda kõik need pisikesed dioodid üle. tavline asi, et pooled põlevad lühisesse ja pooled katkestusse. kui sillas sul mõni lühises on, siis loomulikult läheb mõni asi kärssama. veel parem, jooda dioodid välja ja mõõda toiteväljuni takistust. kui see on praktiliselt null, siis on lisaks dioodidele veel ka kuskil edasi probleeme.
                          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Ouu jee sain tööle lõpuks, üks väikestest dioodiest oli läbi. Vahetasin ära ja töötab nagu peab. Tänud kes aitasid. Nüüd jääb üle veel LM3886 külge ühendada. Loodan et enam midagi läbi ei kõrveta.

Comment

Working...
                            X