Teade

Collapse
No announcement yet.

kiviga võimend 50-100w

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: kiviga võimend 50-100w

noh kuna see sõber kellelt pidin tarfo saama on sihuke tüüp kellelt asjade saamisega läheb vähemalt kuuaega siis tahaks nagu selle aja ära proovida kas töötab. niisiis olen saanud foorumeid lugedes teada et estonia010 (lõpp/eel võimust) saab +-35v aga oleks vaja teada kust täpselt saab selle pinge. äki saaks infi kust täpselt see +-35v tuleb.(ei taha midagi maha ka põletada)
    Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

Tavaliselt on vist toiteplokis trafo --> alaldi --> konded. Mina mõõdaksin testriga pingeid suuremate kondede peal trafo ligidal. Tegelikult on mul endalgi plaanis sarnane võimendi ehitada ja selle tarbeks impulsstoide. Igatahes edu sulle

Comment

nii mõõtsin ära pinge oli 36.7 nii aga kui ma selle kiviga võimu sinna külge ühendan ja midagi olen kiviga võimul valesti teind kas siis läheb ka estonia010 (põleb maha) või jääb terveks?? enne kui seda ei tea enne ma ei proovi.

Comment

Kui sa selliseid asju ise ei tea, siis on suurem tõenäosus, et kõik põlevad maha, kui, et midagi hullu ei juhtu.

Comment

noh seletaga mull lollile ära kas siis kui sellel kiviga võimul on midagi valesti ühendatud kas siis saab laksu ka estonia võim kust ma voolu võtan või jääb terveks ja aind kaitsmed põlevad ära?/lööb korgi välja

Comment

kui õigest kohast juhtmed tõmbad ja sul kaitsme asemele kirjaklambrit pole pandud siis põleb läbi kaitse (või lööb korgid välja), Estonia jääb puutumata. Ära siis "maad" ühendada unusta.
              Ja veel seda, et pane igaks juhuks toite juhtmete ja oma aretuse vahele ka u. 0,5A kaitsmed. Suurem tõenäosus, et vea korral ka kivi ellu jääb.

Ja üldse: 9 korda mõõda, üks kord lõika. Vaata veel kord üle, et sul seal kõik õigesti on ühendatud.
              Beers of Estonia

Comment

kui ma maad ühendan kas siis võin kasutada ka piksekaitse traati(pooleldi maasse pandud ja 80m pikk) aga kas selle 0.5A asemel võib ka 0.25A kaitset kasutada kuna hetkel pole seda 0.5A kaitset

Comment

ma juba korra rääkisin, et maa ja maandus on kaks eri asja. Maa on nulljuhe, mille suhtes signaal muutub ja maandus on juhe kuhu kaitse eesmärgil saab voolu suunata.
                  Kahepolaarse toite korral on nulljuhtme ja toite juhtmete vahel pinge võrdne kuid vastasmärgiline (sinul +36,7V ja -36,7V ning toitejuhtmete endi vahel on pinge 73,4V).
                  Estonia puhul võid nulljuhtme võtta kere küljest.

No esmakatse võid teha ka 0,25A kaitsmetega. Kui pauguga läbi lähevad siis sul ikka mingi jama skeemis.

NB! ESMAKATSEL EI MINGIT KÕLARIT JÄRGI, EGA MINGIT SISENDIT KÜLGE!!!
                  Pane tester väljundisse ja mõõda alalispinget, see peaks nulli lähedal olema.
                  Beers of Estonia

Comment

selle aretise sain tööle aga kui ma sisend juhtme raadio kõrvaklapi pistikusse panen siis lööb kaitsme läbi(0.25A) aga kui raadio juba töötab ja siis panen võimendile voolu järgi siis töötab edukalt aga sihuke ragin on sees et tahab või s30 bassi elemendi puru lüüa(kui muusikat kuulan) aga pole veel subbakaga proovida jõud sellel pole seda eriti kuulda(see kivi ongi rohkem ju subbaka jaoks mõeldud) aga kui suurt takistit ma võin selle võimendi ja toite vahel kasutada nii et kui midagi juhtub et siis kõik terveks jääkas??(1;2;3;4A)

Comment

Esmalt postitatud wer1 poolt
                      kui ma sisend juhtme raadio kõrvaklapi pistikusse panen siis lööb kaitsme läbi(0.25A) aga kui raadio juba töötab ja siis panen võimendile voolu järgi siis töötab edukalt
                      see on OK, kuna pistikut ühendates tekib tahestahtmata suur vooluimpulss. Ühenda enne ära ja siis pane tööle.

... aga sihuke ragin on sees et tahab või s30 bassi elemendi puru lüüa(kui muusikat kuulan)
                      kas sul sisend signaal liiga tugev pole? Keerasid raadio volume nulli ja siis hakkasid vaikselt juurde keerama? Kui ka väga nõrga sisendi korral ragiseb siis on midagi mäda.

... kui suurt takistit ma võin selle võimendi ja toite vahel kasutada nii et kui midagi juhtub et siis kõik terveks jääkas??(1;2;3;4A)
                      mõtlesid vist kaitset? 2A kumbagi õlga ja 0,5A trafo ette.
                      Beers of Estonia

Comment

volüüm on nullis kui võimu tööle paen siis lükkan natuke seda nuppu edasi umbes kaheni mitte rohkem(max on 10) aga ta lihtsalt ei mängi puhtalt ma ei taha veel subbakaga proovida(rms 120w) makk ise on mingi vana JVC oma 2X kasett + FM raadio ma ise arvan et sisend peab olema varjestatud mida ta mull ei ole
                        aga kas ilma selle 0.5A trafota ei saa (kitsemega) kuna pole nii lahjat trafot kuskilt võtta

Comment

See 0,5a on kaitse mis käib trafo vooluvõrgu vahele! Täitsa ime et sellest kivist üldse mingi hääle kätte said! Aja skeemilt näpuga järge ja vaata kas kõik jupid on nii nagu peavad.

Comment

täpselt.

Ehk saad oma asjandusest korralikud pildid teha pealt ja alt, võib ka pilgu peale visata. Ja skeem, mille järgi tegid, ka kindlasti.
                            Beers of Estonia

Comment

ma arvan et te sa ei taha neid pilte näha kuna asi on suht jubeda välimusega (alus millele on tehtud on pärit vanast raadiost) ja radasid pole vaid kõik on juntmetega veetud aga õhtu poole teen pilti ka(ilge ajude panek oli ikka selle kokku klopsimine)

Comment

http://img297.imageshack.us/my.php?i...4250105qi6.jpg pilt pealt(loodan et te ei saa Zokki)
                                http://img252.imageshack.us/my.php?i...4250110fx4.jpg pilt alt see ka juba kõik on juhtmetega veetud nii et siin pole midagi erilist uurida
                                selle skeemi järgi on tehtud http://www.masterkit.ru/images/magaz...5_SH_10_02.gif
                                ja selle joonise http://www.masterkit.ru/images/magaz...7_SH_10_02.gif
                                see musta ja punasega juhe on on sisend. täna kontrollin veel kõik ühendused üle

Comment

Working...
                                X