Teade

Collapse
No announcement yet.

Jbl Mpx1200

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Jbl Mpx1200

    Kas on keegi selle võimendiga kokku puutunud, huvitaks selles kasutatava toitelahenduse põhimõtted-miks kasutatakse sellel võimendil kuidagi keerulisena tunduvat toitelülitust. Skeemi uurides jääb mulje, et see on sarnane ühe TDA7293 klotsi toitepõhimõttele, ehk jäi mul midagi kahe silma vahele aga mina sain sellest vähemalt esialgu nii aru. On veel mõned võimendid, millega kokku olen puutunud, just PA mil samasugust toitepõhimõtet kasutatakse-kui seda kasutatakse siis peaks sel ju ka mingisugused head küljed olema, kas need aga kaaluvad tekkida võivad probleemid üles? Ilmselt on selle koha pealt veel absoluutne tühmus kuid mina aru ei saa mis piirist see toide siis muutub seal, tähendab-millest see võimendi aru saab, et "nüüd on järgmine etapp". Loodan, et oskab keegi midagi ammendavat ütelda.

    #2
    Vs: Jbl Mpx1200

    Vabandust, et OT, kuid kas antud võimendi läks tõesti katki või niisama uurid, kuna tegemist peaks olema ühe lollikindlaima PA-võimendiga üldse, mida tõsi küll enam ei toodeta. Analoogne peaks olema ka QSC EX4000.
    52 27 316 Risto
    teknootik@gmail.com
    Tallinna südalinn Foorumi keskus Narva mnt 5 / Tallinna Viru Keskuse OMNIVA

    Comment


      #3
      Vs: Jbl Mpx1200

      Ei nii hull jah asi ei ole, lihtsalt juhtus kokkupuude tekkima-uurisin siis teda natuke ja j'i silma, et on niisugune huvitav lahendus seal kasutusel, lausa 3 astmeline tundus tee toiteasi olema, skeemid on ka kuid suhtkoht segased-PCB-d, ja puha aga elektriskeem j''b segaseks-v'he infot, mitte, et tahaks n[[d j'ljendada seda-ei viitsiks ja ei ole k]ike infot testimiseks aga lihtsalt huvitav on see toite k[simus seal-milleks, on k[simus, 3 aste muidu oli ca+-140Vdc, kas on eestikeelset v'ljendit sel _switching tresholdil_ , saaks otsida infot t'psema t;;p]him]tte kohta.
      Sorry/probleemide p'rast, kirjatehnikas!

      Comment

      Working...
      X