Teade

Collapse
No announcement yet.

estonia 010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: estonia 010

Esmalt postitatud OSX poolt
    Tuleb meelde et kurjal kaugel veneajal sai vist isegi neli lõppu ühe UP taha poogitud.Ei juhtunud nagu midagi...peale selle fanny mis need neli võimu tol ajal pakkusid...
    ma küsin läbi foorumi siis saavad teised ka natuke teada räägi OSX kuidas need um-id(lõpud) sellel up(eelvõimul) järel olid oleks ka selline võimalus isegi proovida ei hakka nagu huupi neid hüendama
    Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

kust kurat saada värvimusa.. thx soetada... :P

Comment

oh tunnen kaasa kui ostsima hakkad "taavikopli" sest seda aparaati nagu spektr-301 liigub niivähe ja infi on ka selle kohta väga vähe(noh hädaga sain skeemi) mul aparaat muidu pool vigane rohelise lambi kanal ei tööta ja punane ka jamab aga estonia 010-ga on teada kehv ühendada peab eest kõrvakõrvaklapi august saundi võtma (muide selle aparaadi sain ma ühel sünnal kui sõber oli raha hädas ja ma tal selle 50eeq eest ostsin) koos lampidega 50eeq

Comment

Esmalt postitatud wer1 poolt
          ma küsin läbi foorumi siis saavad teised ka natuke teada räägi OSX kuidas need um-id(lõpud) sellel up(eelvõimul) järel olid oleks ka selline võimalus isegi proovida ei hakka nagu huupi neid hüendama
          Tule taevas appi!! ...Sellest juba oma 20 aastat mööda saanud, ega eriti ei mäletagi enam. Midagi erilist see igatahes ei olnud, võimud eraldi võttes ju mängisid sama valjult ning lisanduv helirõhk tekkis lihtsalt lisandunud kõlarite pindala kaudu. Subjektiivselt tundus lihtsalt nagu puhtam heli, võibolla tulenes sellest et igal kastil oli oma võimukanal, võibolla sellest et kõlarid paigutasin üksteise peale -ülemine tagurpidi. Praegu nimetatakse seda D`Appolito paigutuseks, tollel ajal ei teadnud siin suurt keegi sellest midagi -lihtsalt nii tundus parem kõla...
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

Comment

noh ma midagi olen proovind ja sain midagi ikka kätte ka(tümmi nii et rohkem ei soovind sellel õhtul) aga milleks on eel võimul need 3C2 ja 3C1 sisendi mõeldud(kasutasin seda siis kui subbakas järel oli) sealt tuleb muusika nagu tugevamalt aga rohkem madal sagedusi

Comment

need EZ on grammofoni sisendid, seal on grammofoni korrektorvõimendi ees.
              Ühe eelvõimu järele lao kuipalju tahes lõppvõimendeid. Estonia eelvõimul olid kaks lülitatavat väljundit, kuid mõlema taha võid aina Y-kaablitega asja poolitades signaali edasi jagada, eelvõimu sisend tarbib väga minimaalselt.
              DIN-5 Y-kaableid vaevalt et müüakse. Tõenäoliselt tuleb osta DIN-5 üleminekukaableid mingile muule standardile, millele on Y-tükke olemas. Näiteks RCA.

Comment

pole hullu nende Y juhtmetega ma saan selle tegemisega hakkama küll (3 tk juba olemas ise muidugi ei teind) aga küsin seda ka et kui lõpp võimul väljundis +-30,5v on ka siis on kindlalt lõpp transid läbi?

Comment

Kui sa mõõtsid väljundi klemmidelt ja nupp "A" ja/või "B" oli sisse vajutatud ja punane tuluke ei olnud kustunud siis seal peabki u. selline pinge olema, see on lühise kontroll väljundis. Kas lõpud läbi või mitte mõõdetakse teisest kohast, kasuta otsingut.

Comment

see kelle käest ostsin ütles et lõpp transid läbi mõõtsin transid üle ja selgus et kt818gm ; kt819gm ; kt626v ja kt961a on läbi(mõlemal kanalil ja need transid on kõik radika küljes) vahel olen saanud isegi selle punase tule maha aga seda ka natukeseks ajaks ja siis on ka plõksima hakand ja jälle põlema hakand

Comment

see kelle käest ostsin ütles et lõpp transid läbi mõõtsin transid üle ja selgus et kt818gm ; kt819gm ; kt626v ja kt961a on läbi(mõlemal kanalil ja need transid on kõik radika küljes) vahel olen saanud isegi selle punase tule maha aga seda ka natukeseks ajaks ja siis on ka plõksima hakand ja jälle põlema hakand
                      Huvitav küll kuidas sa neid mõõtsid? Panid lihtsalt testri otsad külge ja diagnoos valmis Mõõda ära mis pinged on E31 ja E34 peal. Kui põlenud takke pole ja kaitse mõnikord maha tuleb siis olemas oleva info põhjal ma oletan, et lõpud on terved.
                      viimati muutis kasutaja Rom; 11 m 2007, 13:35.

Comment

see on eddy meetod kuidas transe kontrollida enam ei mäleta täpselt aga see oli vist emitter ja collektor jala vahelist takistust mõõtes on näha kui takistus on madal siis on lühises aga kui takistus on suur siis peab töötama

Comment

see on eddy meetod kuidas transe kontrollida enam ei mäleta täpselt aga see oli vist emitter ja collektor jala vahelist takistust mõõtes on näha kui takistus on madal siis on lühises aga kui takistus on suur siis peab töötama
                          Et siis esiteks olen ma siiski varjunimega Eggy, aga sellega testid kas transistor on lühisesse põlenud. Kui jah, siis läbi. Kui ei siis ei...siis tuleb edasi vaatama hakata.

Comment

mõõtsin ära kui 2v on normaalne siis andke teada kui ei ole normaalne siis soovitaga midagi

Comment

mõõtsin ära kui 2v on normaalne siis andke teada kui ei ole normaalne siis soovitaga midagi
                              Räägi nüüd täpsemalt kus ja mida sa täpselt mõõtsid.

Comment

E31 ja E34 vahelist pinget mõõtsin ja see oli 2v

Comment

Working...
                                X