Teade

Collapse
No announcement yet.

estonia 010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: estonia 010

C26 ja C9 on mõlemad jah -2v(minu viga panin testri otsa valele tinutusele)
    E1 on 0 (kas see on normaalne)
    E10 on -1,1
    E16 on jah +14v
    E25 on -1,3v
    D1 5jala pinge on -1,3
    Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

Esmalt postitatud wer1 poolt
      C26 ja C9 on mõlemad jah -2v(minu viga panin testri otsa valele tinutusele)
      E1 on 0 (kas see on normaalne)
      E10 on -1,1
      E16 on jah +14v
      E25 on -1,3v
      D1 5jala pinge on -1,3
      Kuidagi imelik olukord. Kas C26 on ikka 200/220uF ja kas on uus lääne oma või on vana vene oma sinna pandud? Kas kuskil tinutus pläkki pole seal D1 ümbruses (tina plönn kahte rada ühendamas)? Kas E34 on kindlalt u. 0V? Hetkel ei oska seisukohta võtta kas viga VD19-VD20 ahelas või on D1 läbi. Esialgu vahetaks C26 ära. Ajutiselt saaksid võimendit kasutada nii, et tinutad VD28 ühe otsa lahti (ära ainult klippima lase), see ei segaks võimendi edasi parandamist.

Comment

C26 on jah lääne lüüt 220uf/25v
        mis E34 enne oli nagu E1 we?(E1 on jah ikka u.0v ja E34 ma ei leid trükk plaadilt üless kah kuigi skeemist leidsin)
        seda ajutiselt kasutamisea asja pole vaja mul võim olemas millega kuulata(ka Estonia 010) aga seda kondet mida C26 asemele pannna mul ei ole(ei ole nagu sellisei varusid tekkind) aind kui mõne lammutatud aparaadi pealt tinutan maha

Comment

Otsi E34 üles ja kui seal on pinge nullilähedane siis panustan, et D1 on õhtal.

Comment

http://fotoalbum.ee/pilt.php?id=4153534 kas sa mõtlesid ikka seda E34 see ju parema poole võimendus osas ju.(leisin üless)
            E34 on jah 0v isegi ei kõigu 0,1peale
            kui D1 läbi siis pean uue sebima see kõigest 15eeq vähemalt (tevalos)

Comment

Rom aga kas mõnda teist kivi ei või selle asemel panna kuna see toode on tellitav siis on natuke jama seda tevalost saada ja endale ka ei vedele sellist (vaatasin üle) aind kui remondist otsida aga kuidas kindlaks teha et kivi on korras(kui remondist peaks saama)

Comment

Rom aga kas mõnda teist kivi ei või selle asemel panna kuna see toode on tellitav siis on natuke jama seda tevalost saada ja endale ka ei vedele sellist (vaatasin üle) aind kui remondist otsida aga kuidas kindlaks teha et kivi on korras(kui remondist peaks saama)
                Selle asemele sobivad paljud opvõimud, eelmine nädal panid 140UD608, TL071 näiteks.
                VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

soovitage mulle mõnda sellist kivi mis ikka kindlalt sobib nüüd pole enam seda originaal kivi tevalost saada ja see võiks tevalos ka olemas olla (kivi mida soovitate) tinutasin selle vd28 lahti ikka tuli põleb ja väljundites on +-30v sees
                  viimati muutis kasutaja wer1; 04 m 2007, 21:49.

Comment

K140UD608, TL071

esimene Westbaltis 8kr, teist Tevalost, Oomist Westbaltist, peaasi õigetesse aukudesse panna,
                    VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

see TL071 läheks nagu rohkem kuna tevalost on mul lihtsam saada seda TL071 kui seda K140UD608-d eks vaatan sebin ära aga ikkagi küsimus et väljundites on ikka +-30v sees kuigi ma selle vd28 lahti tinutasin ei julge kõlli järgi panna et proovida

Comment

aga ikkagi küsimus et väljundites on ikka +-30v sees
                        Sa vist pole grammigi õppimisvõimeline, ma enam kordama EI hakka miks see nii on. Kui kaitse maha ei tule siis võib veel viga olla kaitseskeemis olevates lüütides näiteks C37, C36, C39. Mis pinge E25 peal on peale vd28 lahti ühendamise?

Comment

E25 on ikka -1,3v ,aga palju nad paranduses võtta võivad?

Comment

Kontrolli uuesti üle mis pinged on E17-E20? Kui on (miinus)13....14V siis viga tuleb otsida minu eelmises postis loetletud skeemi osas.

Comment

E25 on ikka -1,3v ,aga palju nad paranduses võtta võivad?
                              Ametlikku remonti ära eriti kipu, neid tehakse sealt reeglina LOHAKALT, et paha hakkab, räägin Tallinnas asuva orbita kogemuse põhjal (minu kätte toodi orbitas parandatud estonia, väga masendav pilt avanes).

Comment

E17 14v
                                E18 14v
                                E19 -14v
                                E20 -14v
                                äkki on D2 ka vigane sest E17 ja E18 on skeemi järgi (miinused) vot enne ma sain selle E17 -14v-ks nüüd on jälle +14v

Comment

Working...
                                X