Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
ma üritan järgmise nädala lõpus selle kivi kätte saada siis vahetan ära ja eks siis näib aga ma huvi pärat proovisin mõtta pingeid mis tulevad transi otstelt vt10-lt sain sellised tulemused -32,3v ja siis sellised arvud mis ei lähe skeemi omadega kokku -1,7v ja -2,2v see on ikka korralikult katki(midagi e vasat enam skeemi pingetele)
Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.
ma üritan järgmise nädala lõpus selle kivi kätte saada siis vahetan ära ja eks siis näib aga ma huvi pärat proovisin mõtta pingeid mis tulevad transi otstelt vt10-lt sain sellised tulemused -32,3v ja siis sellised arvud mis ei lähe skeemi omadega kokku -1,7v ja -2,2v see on ikka korralikult katki(midagi e vasat enam skeemi pingetele)
Tundub, et jutt kipub rohkem aia august olema aga siiski mida teeb transistor VT9 ja mis pinge on E34-l?
Muideks sa ei loe, mis sulle kirjutatakse ja tegeled täiesti kõrvaliste asjadega, mul hakkab "juhendamise" isu üle minema, ma polegi suure kannatlikusega kunagi silma paistnud
noh panin kivi omast lollusest valepidi peale ja panin veel tööle ka midagi ei juhtund siis keeerasin ringi ja ikka ei juhtund midagi võim tööle ei lähe kas on võimalik et kivi sai surma kui ma ta valepidi peale panin? ja ega ta tinutamise käigus surma ei võind saada( muidu väga kuumaks ei lasknud)
või tuleb natuke sättida seal mõndi asju(muidu pinged pole ka igal pool õiged)
noh panin kivi omast lollusest valepidi peale ja panin veel tööle ka midagi ei juhtund siis keeerasin ringi ja ikka ei juhtund midagi võim tööle ei lähe kas on võimalik et kivi sai surma kui ma ta valepidi peale panin? ja ega ta tinutamise käigus surma ei võind saada( muidu väga kuumaks ei lasknud)
või tuleb natuke sättida seal mõndi asju(muidu pinged pole ka igal pool õiged)
Mida sa nüüd soovid, mida me sulle soovitama peaks!!!
Mina olen soovitanud sellistele meestele, et viige oma võimendid spetsialisti kätte, enne kui hilja pole. Kui hilja on siis lähevad nad prügikasti, veavalt et keegi hakkab parandama ja restaureerima trükiplaati ja hunnikute viisi pe....sse keeratud juppe vahetama, see maksab üksjagu palju! Enne teiesuguste remonti tuleb töö maksumus väiksem. Teiesugused sepad tatsavad ju seal sees nagu elevandid portselani poes.
aitäh humax
noh mõned piged ka mis nüüd on E25 -1,3v
E26 0v ;E27 -14,8v
;E16 -13,5v
;E17 -14v ;E18 14v(ainuke millel polnud miinus märki)
;E19 -14v ;E20 -14v
;E34 (nulli lähedane natukene kõigub)
aitäh humax
noh mõned piged ka mis nüüd on E25 -1,3v
E26 0v ;E27 -14,8v
;E16 -13,5v
;E17 -14v ;E18 14v(ainuke millel polnud miinus märki)
;E19 -14v ;E20 -14v
;E34 (nulli lähedane natukene kõigub)
Oled vahepeal silmnähtavalt edasijõudnud asjade arusaamisega ja teemat lugenud, see on positiivne
E26 peab olema + u.14-15V ilmselt eksisid mõõtes.
Neid pingeid vaadates on probleemne E18, proovi keerata R34 (jäta ta asend meelde ja keera ühele ja teisele poole ja vaata kas E18-ne peale tekib miinus pinge.
Oled vahepeal silmnähtavalt edasijõudnud asjade arusaamisega ja teemat lugenud, see on positiivne
noh eks ma lugesin ka seda teksti mida sa kirjutasid vähemalt 3 korda järjest läbi ka
minu viga jah E26 +14,8v
noh vahepeal keerasin seda E34(kui seda postitust trükkisin) ja siis natukene plõksis seda releed ja siis jäi tööle väljundist vool kadus ka ära ja asi nagu peaks nüüd toimina enam ei hakka proovima kas võimendab ka seda teeb homme ikka öörahu nüüd on E18 pinge ka -13,9v(tegelt peaks ju -14v olema) panen selle E34 värvi või liimi püstoliga igaks juhuhuks kinni kuna hästi kergesti liikus
nüüd väike probleem vasaku kanali mõlemates väljundites(A & B) on ragin sees(bass nagu maha lõigatud) kui klappidega kuulan siis sama lugu aga kui kanali/kanalid välja lülitan siis ragin kaob bassil ära(klappidega kuulates)
sisend juhtme viga pole olen eelvõimu väljund auke omavahel vahetand ja midagi pole paremaks läind kõlarid on ka korras mida peaksin tegema et ragin ära kaoks?
Comment