Teade

Collapse
No announcement yet.

Probleem kitarrivõmendiga CD-500R

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Probleem kitarrivõmendiga CD-500R

    Tuttav oli otsustanud kitarrivõimendit katsetada kodukino jätgi ja noh ega sealt mingisugust head heli kindlasti ei saanud tulla. Väidetavalt kui oli mingisugune bassikoht olnud tekkis võimendisse peale seda tugev surin ja võimendus nõrgenes. Nüüd võimendi siis minu pool.

    Kui võimendil volume nupp ilma signaalita lõpuni keerata siis keegi nagu puhuks pasunat. Müra ümmarguselt 10W-se võimsusega.
    Võimendusosas kasutatud kivi uPC1188H
    Kas on võimalik et kivi andis lihtsalt bassiesitusel otsad?

    #2
    Vs: Probleem kitarrivõmendiga CD-500R

    kui pasun puhub,siis on lõppaste korras.asi läheb mingil põhjusel genereerima.esimese asjana otsi kuumenenud/kõrbenuid detaile,seejärel kontrolli toitepingesid.

    Comment


      #3
      Vs: Probleem kitarrivõmendiga CD-500R

      Esiteks on probleem sisendi tundlikkusega.Kitarrivõimude sisend umbes 10mV, kodutehnika asjad ajavad välja kusagil 500mV kuni 1V ringis.Järelikult annad sisendisse 100 korda tugevamat signaali.Teiseks on kitarrivõimude tämbriplokid ja valjukad valitud ette nähtud kitarrisoundile, mitte aga üldvõimenduseks.Võib olla saaks probleemi lahendada kui anda signaal otse lõppvõimu sisendisse.

      Comment


        #4
        Vs: Probleem kitarrivõmendiga CD-500R

        Praegu vahet küll ei ole kas sisendisse on mindagi ühendatud või mitte, käitub ikka samamoodi. trafo välundpinge +/-57.7V mis minuarvates on liiga suur. Sama pinge siis ka kivi jalgadel. Toiteosa lüüdid on 35V ja 2200uF need siis ühendatud jadamisi nii et pinget peaks maksimum kannatama +/-70V
        Trükiplaadil kõrbenud ega kuumenenud kohti ei eksisteeri.
        ei taha uskuda et see trafo surin võiks olla.

        Comment


          #5
          Vs: Probleem kitarrivõmendiga CD-500R

          Ühendasin siis sisendi otse kivi jalgadele ja probleem sama, tugev surin. Sisendisse ühendasin keraamilese konde rööbiti et surinat natuke vähendada.
          Mida võiks veel uurida? Vajadusel võin teha ka skeemist pilte.

          Comment

          Working...
          X