Teade

Collapse
No announcement yet.

võimendi sildamine.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

võimendi sildamine.

Tulen siis lagedale uue ideega ....Nimelt mul praegult +-35V(alalist) ca 500VA trafo toidab 2 x lm3886 klotsi.Jama selles,et nende sildamine ei tuleks kõne allagi,aga samas on trafo piisavalt võimas,et peaks vabalt võimsama lõpu korral kena silla luua saama.Plaan siis teha kas lm3886t ümber(lisada lõppu tip35c/36c) või siis hoopis kaks lihtsat transsvõimuhttp://images.google.ee/imgres?imgur...%3Det%26sa%3DN
    ,aga küsimus,et kas 2-hest paarist lõpus jääb väheks(4 oomile)??Ise arvutasin siin oma mõistusega ja sain tulemuseks,et transid peavad taluma üle 300W koormust (sel juhul siis 3 tk õlga).Sain asjale õigesti pihta või siis mitte?.Ja kumb oleks siis mõtekam tegevus,kas teha seal lingil transsvõim ja lisada lõpukad paralleeli või aretada lm3886-tele lisa lõpp?Ning palju oleks siis loodetav väljundvõimsus rms?kanalid sildaks siis sellegahttp://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi?page=products/mail/18_2004sild.html&lng=est
    .Küsimus,et kas see skeemijupp ikka toimib kenasti sildamisel??Võim läheks siis woofri sappa niiet kvaliteet ei mängi kuigi rolli.Ahjaa seda siis ka,et kivile lõpud järgi ladudes saaksin arvatavasti suurema kasuteguri,kui selle lihtsa transsvõimuga we? Või ei ole see kasutegiri vahe kuigi märkimisväärne?Natukene vb pikk möla sai,aga ehk siiski jagataks abistavat inffi....
    otsija

Vs: võimendi sildamine.

+/_ 35V sillas 4 oomil saab umbes 400W, seega üks pool 200W 2oomil.
    Mina võtaks http://www.ampslab.com/c70.htm , lõppu kas 3 paari nõrgemaid või kaks paari võimsamaid, näiteks MJ15024/25 .
    VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Mispärast antud skeem parem on siis kah?? Minu pakutu muidu lihtsam ja tuleb odavam kokku laduda.2tk tip35c ja 2tk tip36c on mul olemas.ja kas nendel erineva keerukusega võimudel(nagu minu antud vz jyrka) on siis mingi kasuteguri vahe ka wevõi on vahe ainult kvaliteedis ja stabiilsuses??
      otsija

Comment

Esmalt postitatud otsija poolt
        Mispärast antud skeem parem on siis kah?? Minu pakutu muidu lihtsam ja tuleb odavam kokku laduda.2tk tip35c ja 2tk tip36c on mul olemas.ja kas nendel erineva keerukusega võimudel(nagu minu antud vz jyrka) on siis mingi kasuteguri vahe ka wevõi on vahe ainult kvaliteedis ja stabiilsuses??
        Sildvõimu ehitamisel võid pärast avastada, et esialgne kokkuhoid haitub
        kiiresti. Sildvõimu mõlemad pooled peaksid olema identsemad kui stereo puhul,
        muidugi kui huvitab kvaliteet ja stabiilsus.

Comment

Esmalt postitatud Jyrka poolt
          Sildvõimu ehitamisel võid pärast avastada, et esialgne kokkuhoid haitub
          kiiresti. Sildvõimu mõlemad pooled peaksid olema identsemad kui stereo puhul,
          muidugi kui huvitab kvaliteet ja stabiilsus.
          Mismõttes mõlemad pooled võimalikult identsed?? toiteõlgade transse mõtlesid?Niiet sul ei ole eriti usku sellesse lihtsamasse skeemi??
          otsija

Comment

Võrdle põhimõtteliselt sama skeemiga, kus võrreldes Elliotiga pole koonerdatud
            lihtsate juppidega, sildvõimu jaoks sellelgi üks trans puudu, algvoolu reguleerimine ja paigalhoidmine peaks transi abil toimuma, samuti puudu lõppude emitteri takid. http://www.diyaudio.com/forums/attac...amp=1171370213

Comment

Ei näinud seda skeemi..Aga ma teen ehk kaks sellist(lihtsat) võimu valmis olemasolevate juppide põhjal ning sildan siis 1 transs õlas ning toidan ca +-25 voldiga ning vaatan,kas toimib siis.
              otsija

Comment

Esmalt postitatud otsija poolt
                Ei näinud seda skeemi..
                Foorumis tasub ära registreeruda.

Comment

Nonii tegin kaks identset võimu kiiruga valmis(selle enda toodud lingi järgi).Töötavad normaalselt mittesillatuna(toide +/- 26V).Tegin siis selle ühe transiga faasipööraja ka valmis,aga proovides asja järele panna ei saanud head tulemust.Moonutused olid väga suured ja võimsus oli magedam,kui mittesillatuna(sisendsignaal ca 2V). LM3886-te taga (+/-35V) moonutust polnud,aga töötas vaikselt.Ja see faasipööraja tundub fake olevat.Niisiis oleks plaan proovida seda teise kanali väljundist võetava värgendusega.Häda aga selles,et ei tea täpselt,kuidas seda teostada.Viskasin korra pilgu peale tda2003A sillatud skeemile ja seal nägin,et oli 22k takk ühe sisendi ja maa vahele visatud ja rohkem nagu suurt midagi targemaks ei saanudki.niisiis ehk keegi mainib kuidas toimida,et sedamoodi sillata õnnestuks...
                  otsija

Comment

Working...
                  X