Teade

Collapse
No announcement yet.

aidake võimendit valida

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    aidake võimendit valida

    Sama teema ka hinnapäringu foorumis, kuid tundub et seal ei käi eriti palju lugejaid nii et postitan ka siia.
    Probleem siis selline et plaanis endale võimendi osta, silma on hetkel jäänud selliseid asjad nagu pioneer vsx609, pioneer vsa805, technics a700mk3 ja veel vanakooli välimusega technics su-3500. Millist neist soovitaksite ja miks, võimsust taga ei aja ja kõlarid vahetuvad pidevalt.
    Tänud ette!

    #2
    Vs: aidake võimendit valida

    kuna su jutust selgub, et sa valid pakutud võimendite vahel, et pidevalt vahetuvatest kõlaritest mingit heli tuleks, siis minu näpunäited:

    1. kui rahast on kahju siis osta kõige odavam
    2. kui ajast on kahju siis osta see mis on kõige lihtsam/kiirem kätte saada
    3. kui ruumist on kahju siis osta kõige väiksemate gabariitidega
    4. kui loodusest on kahju siis osta selline mis tarbib kõige vähem voolu ja mille valmistamisel on kasutatud keskkonnasäästlikke materjale
    5. kui ....

    mina ise soovitan vanakooli välimusega technics su-3500 kuna vanakool kõlab imho väga uhkelt. (tegelikult võimendi on võimendi ja kui sa lihtsalt valid mingite vahel ja ei suuda otsustada siis leia mingi kriteerium mille järgi neid võrrelda. arvan et sellepärast sulle eelmisesse teemasse polegi vastuseid tulnud kuna keegi ei tea mida sa tahad.)
    k.

    Comment


      #3
      Vs: aidake võimendit valida

      No ega asi päris nii lihtne pole ju, ega kõlarid mis seal taga mängivad ja vahetuvad vahelduva eduga ei ole suvalised arvuti kõlarid või midagi, hetkel kuulamiseks kahed täisribad, ühed veneomad ja teised visatoni 8", lähiajal plaanis soetada endale visatoni kaheribalised ja sealt vaatab edasi. No ütleme siis nii, et mis selle foorumi kasutajad arvavad milline neist võimenditest on kõige parema hinna kvaliteedi suhtega. Rahast kahju ei ole aga seda juurde hetkel pole ka kuskilt tulemas. Need 4 võimendit on võimalik kõik kätte saada kiiresti ja mis jäävad mu hinnapiiridesse.

      Comment


        #4
        Vs: aidake võimendit valida

        Mina võtaksin emma-kumma Technicsi, kuigi väga mõjuvaid argumente leida pole lihtne.

        Comment


          #5
          Vs: aidake võimendit valida

          Kui teemaalgataja viitsiks mõned lingid ka nende pillide juurde tekitada, siis arvatavasti tuleks arvamusi lisaks. Alati ei ole aega nii mahukat guugeldamist ette võtta

          Comment

          Working...
          X