Teade

Collapse
No announcement yet.

Üks kanal ei tööta vahepeal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Üks kanal ei tööta vahepeal

Tegemist siis odissei 002 võimuga ja originaalkõllidega. Ja selline asi, et vahepeal mängivad ilusti mõlemad kõllid ja siis kaob üks jälle vahepeal ära. Kõllis asi ei ole, kui mõlemad paremasse kanalisse panna, siis töötab.

Vs: Üks kanal ei tööta vahepeal

Kontrolli seda kanalit, kust heli ära kaob. Seal kanalis võib kusagil külmjoode olla. Mõni kondekas võib ka jamada.
    * * *

Comment

kõigepealt uuri järgi, kas vaikivast kõlarist kaob ka sahin ära - sel juhul viga kõlari pistikus või juhtmetes.
      kui heli kadumisel kõlarist sahin alles jääb, siis kaob signaal kusagil eespool lõppvõimendit. Uurimisel võid hakata tagasi tulema mööda signaaliahelat (näiteks kruvikeeraja otsaga katsudes signaaliahela punkte) - kõigepealt lõppvõimendi sisend, siis hääletugevuse regulaator, jne.
      Võid ka proovida anda signaali erinevatesse sisenditesse, näppida mono/stereo lülitit ja vaadata, kas ja kuidas signaal muutub.

Comment

Ma arvan, et kui juhtmes asi on, piisaks sellest, kui ma vahetaks juhtmed kõlarite vahel ära, et nagu teada saada siis, kas asi on ikka juhtmes. Aga ma siiski ei usu seda varianti, sest see heli tuleb sama ootamatult tagasi, kui ära läheb, ilma suurt näppimata.

Comment

Working...
        X