Teade

Collapse
No announcement yet.

K:autovõimendi tuppa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

K:autovõimendi tuppa

Küsimus siis selline, et kuidas või mis moodi saaks panna toas tööle autovõim, nii, et ta ikka ilusti sub. ära toidaks? Kas mingi trafoga järsku? Ärge pakkuge neid varjante, et autoauku tuppa ja arvuti toiteplokiga
    Kui kellegil on mingit sellist vidinat pakkuda, siis PS abiks.

Vs: K:autovõimendi tuppa

Esmalt postitatud leed90 poolt
    Küsimus siis selline, et kuidas või mis moodi saaks panna toas tööle autovõim, nii, et ta ikka ilusti sub. ära toidaks? Kas mingi trafoga järsku? Ärge pakkuge neid varjante, et autoauku tuppa ja arvuti toiteplokiga
    Kui kellegil on mingit sellist vidinat pakkuda, siis PS abiks.

otsing aitab sind...ise järgi proovinud, suht mõttetu...vooluarve läheb suureks

Comment

Miks siis arvuti toiteplokk ei sobi? Ma kunagi proovisin kah, miski voodoo2004 oli võimuks ja ksk 15" bassikat ühes kastis(175W RMS pidid olema). Mina küll ei ütleks, et 8A AT toitekast väheks jäi, kuna kapi uksed sai väga kerge vaevaga lärisema ja toas enam olla ei kannatanud.
      PS! Oled sa arvuti toitekaga ise proovinud?

Comment

Pinge muundur võimendist välja visata ja vastav 2-e polaarse pingega toiteplokk teha.

12V-ga toites tekkivad jah igasugused kaod.

Comment

arvuti toitekas natuke ringiteha ja saab päris korraliku toite. mõned suuremad lüüdid ka veel juurde ja ongi olemas.
          toiteka saad kasutatult ~50-100 eegu eest (kui omal vedeleb, siis tasuta). sama raha eest sa vaevalt teistsuguse leiad/teed

Comment

Mina pingemuundurit välja ei viskaks,vaid sebiks mõne sobiva võrgutrafo +-xx(sobiv pinge,mis originaalis 12V muundi annab) ja joodaks siis lõppvõimendi toitele juhtmed külge lisaks ning sealt siis laseks travost sobiva alalispinge sisse.Lisaks veel peale dioodisilla trafole lüüdid ka juurde mitte ei jätaks asja aint originaal impulsstoiteka lüütidele.Võrgusagedus kõvasti madalam ja võib jõrina sisse võtta.
            otsija

Comment

Esmalt postitatud otsija poolt
              ... sealt siis laseks travost sobiva alalispinge sisse. Lisaks veel peale dioodisilla trafole lüüdid ka juurde mitte ei jätaks asja aint originaal impulsstoiteka lüütidele. Võrgusagedus kõvasti madalam ja võib jõrina sisse võtta.
              Trafost saame ikka vahelduvpinge...
              Alles hiljuti oli siin sarnane teema, korduma kipub...
              Elektroonika töötab suitsu baasil.
              Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
              Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Noh saamegi.Vb sõnastus kukkus nata jamasti jälle välja,aga ma arvan,et pea igaüks siin saab aru,et vahelduvat otse lõpu toitesse ei ühendaks.Ja ma mainisin ka dioodisilda.
                otsija

Comment

Working...
                X