Teade

Collapse
No announcement yet.

Võimendi mängib üht kanalit mõlemas kõlaris

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Võimendi mängib üht kanalit mõlemas kõlaris

Kui ma sain aru mida mõtled, siis tegu oli ikka pikofaraditega. Ja väljamaa kondedel sama idee järgi, kui ühikut pole, siis pikodes.

Comment

Esmalt postitatud Eggy poolt
      Kui ma sain aru mida mõtled, siis tegu oli ikka pikofaraditega. Ja väljamaa kondedel sama idee järgi, kui ühikut pole, siis pikodes.
      No siis on hea, tänan. Ma katsun lähipäevadel võimusse uute C9, C10 näol värsket hingust puhuda ja seejärel need pinged ära mõõta ning muud testimist teha.
      viimati muutis kasutaja Ayrie; 12 m 2007, 21:55.

Comment

Nii, selgus ikkagi, et skeemil on põhiühikuks millegipärast võetud nano. See selleks. Vahetasin C9, C10 ära (märgates alles hiljem, et 1 kiviga eelvõimu omaval masinal pole nad isegi signaaliahelas, vaid 1. ja 14. jala vahel) ja probleem ei kadunud. Ühes opaka väljundis on ~50mV ja teises miinus (!) 150mV.

Üldväljundisse lisandus 100Hz sumin, mis ei olene volüümi- ega stereo/mono nupust. Nagu ma aru saan, oleks optimaalne nüüd Grand Old Lüüdid ära vahetada (jah, senimaani originaalid). Sellega seoses küsin, millised tõenäoliselt seal nüüd läbi on? Kui kõik, siis pole ka väga kole, saab ju need 4tk. paralleelis hõlpsasti 2-ks poole suuremaks vahetada.

Samuti säilis esialgne stereo/mono probleem, milles ka veel abi palun.

Comment

Kas sel u-7101-l on ka see alumiiniumist plokike, mis u-101l on taga vasakul ääres, sisendite plaadil? Selline pistikuga ära võetav (ei mäleta nime). Selle eemaldamisega sai u101-l sellest 100Hz sirinast väljundis lahti.

Comment

Eh? Korrektsioonvõim grammarile? See on ära võetud hiljuti (proovisin tagasi panna, urin jäi ). Minu teada see pidada sellist vähem bassist sirinat põhjustama, 100Hz olla ikka üsna kuri müdin võrreldes tollega.

Comment

Esmalt postitatud Ayrie poolt
              Eh? Korrektsioonvõim grammarile? See on ära võetud hiljuti (proovisin tagasi panna, urin jäi ). Minu teada see pidada sellist vähem bassist sirinat põhjustama, 100Hz olla ikka üsna kuri müdin võrreldes tollega.
              Mõõda lüütidel pinge ära, kahel otsmisel peaks 31V olema ja AC reziimis mõõtes 50mV kandis pulsatsioon, teistel lüütidel 26V ja pulsatsioon 150mV, kui pinge väiksem ja pulsatsioon suurem, siis lüüdivahetus.
              VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

DC pinged on korras. Kuidas aga see vahelduvvoolu pulsatsiooni mõõtmine täpselt käib? Kui mõõtsin AC režiimis alalise eeskujul konde väljaviikudel käis näit maksimaalse DC-pingega võrdsest näidust ~2 sekundiga nullini, hüppas siis tagasi ja selline tsükkel kordus järjest...

Comment

Vahetasin lüüdid; nende asemele, kus olid kaks tükki paralleelis panin 4700uF. Nüüd aga selline asi, et lööb kohe sisse lülitades need 4A kaitsmed läbi. Milles võiks asi olla?

Comment

Aja jooksul on tasapisi lahenenud kõik probleemid (isegi pealkiri) peale selle, et võimendi pisut undab (üpris, ent mitte väga madalal sagedusel; 100Hz ega vähem ta vist pole). Asjaolu ei olene sisenditest või nende puudumisest, allub balansipotele ja ei allu volüümipotele. See võimaldaks loogiliselt järeldada, et viga on nende vahel, st. eelvõimu kivis, kuid seegi sai vahetatud ja viga ei kadunud. Samuti viskasin välja sisendiselektori plaadi ja signaal läheb otse eelvõimu. Toitelüüdid on kõik vahetatud, urin pisut vähenes.

Kas siin võib asi mingites konkreetsetes lõppvõimu kondedes olla või isegi transsides? Üks kanal muide ka pisut krabiseb - ebakorrapäraselt; vahel üsna palju, vahel üldse mitte.

Comment

Working...
                    X