Teade

Collapse
No announcement yet.

Panasonic sa-ak220

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Panasonic sa-ak220

    Kas sellel muusikakeskusel võib korpuse pealt ära võtta või mis asi seal ümber on. Asi on selles,et ta töötab pea aegu täis võimsusel. Ja tänu sellele lähvad jahutusribid kuumaks ja tagajärjed on sellised, et jälle mine parandusse ja istu ilma selleta mitu kuud. Tähendab, et kui korpus pealt ära võtta siis toimub parem jahutus.

    Kuidas võtta see korpus pealt nii et midagi ei vigastaks?
    Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

    #2
    Vs: Panasonic sa-ak220

    kindlasti saab selle kesta maha võtta, aga väljanägemine ei ole siis enam hea, pealegi võivad mõned jupid selle külge kinnitatud olla ja aparaat ei seisa enam korralikult koos. ma nüüd ei tea, kui palju see paljaks koorimine jahutust aitaks, see oleneb kestas leiduvatest jahutusavadest. kui neid on piisavalt, ei ole su tööst suurt abi midagi. ehk oleks lihtsam ja mõjuvam nende ribide kohale kesta külge kinnitada hoopis mõni ventilaator? täisvõimsusel töötava keskusega peaks lärm olema piisavalt suur, et ventilaatori müra enam ei häiriks. ilmselt on võimalik ka väga vaikse ventilaatoriga saavutada parem jahutus, kui kesta eemaldamisega.

    Comment


      #3
      Vs: Panasonic sa-ak220

      Olen kaalunud ventilaatori panna radiaatori alla aga kas toitetrafo kannatab seda välja.
      Aga esi algu saab niigi hakkama, mõlemad aknad lahti muusikakeskus aknalauale ja jahutus toimib enam vähem.
      Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

      Comment


        #4
        Vs: Panasonic sa-ak220

        Need tänapäevased väikesed sagedumuunduriga ventilaatorid töötavad väga madala voolutugevusega (12v juures 0,1-0,3 A)ja mingit ülekoormust naad sellele musakeskusele ei tekita. Ventikas täispööretel töötades tekitab müra, seda saad vähendada pannes toiteahelale vahele intekreeritud pingestabilisaatori (nt. LM7805; LM7806; LM7809), muidugi sellearvelt ventika pöörded vähenevad 30-60% ning kahaneb tootlikus.

        Comment

        Working...
        X