Teade

Collapse
No announcement yet.

võim, mis sobiks antud kõlaritega (2 x 50-105W, 4-8 ohm)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

võim, mis sobiks antud kõlaritega (2 x 50-105W, 4-8 ohm)

Tere, tuttaval on toas mingist ajast kaks kõlarit, mida ta tahab kangesti arvutiga ühendada, aga probleem on selles, et tal ei ole aimu mida teha. Sama teema on minuga . Ma olen asja veits uurinud, aga paar asja jääb ikkagi segaseks.

Kui ma õigesti aru saan, siis ta oleks vaja mingit helikaarti arvutisse ning mingit võimendit helikaardi ja kõlarite vahele. Kõlaritest tean ma nii palju, et tal on 2 kõlarit, millele on märgitud: long term 50W, short term 105W, 4-8 ohms.

Ühesõnaga, mis võimendit vaja läheb, et neist kõlaritest saaks muusikat kuulata ja palju taoline võimendi maksma läheb?

Vs: võim, mis sobiks antud kõlaritega (2 x 50-105W, 4-8 ohm)

mis hinnapiir on ?

võimendite valik on suur ja lai...

Comment

Mingit hinnapiiri üldiselt ei ole, aga ma ei oskaks seda pakkuda ka. Mõte on, et saada mingi 500-1000kr hakkama.

Comment

Vaatame üle ja teeme ära.Sõnun privatkale.

Comment

Ikkagi, mis tingimustele peaks see võimendi vastama, et kasutada nende kõlaritega. Sellest on tsipa vähe, kui õelda, et paljud võimendid sobiks.

Comment

Peab taluma 4 oomist koormust ja väljundvõimsus võiks olla 20...100 W. Selliseid võimendeid on väga palju, osta see, mis kõrvale ja rahakotile meeldib.
            Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

[quote=roki]Kui ma õigesti aru saan, siis ta oleks vaja mingit helikaarti arvutisse ning mingit võimendit helikaardi ja kõlarite vahele. Kõlaritest tean ma nii palju, et tal on 2 kõlarit, millele on märgitud: long term 50W, short term 105W, 4-8 ohms.

Kas siis arvuti on teil nii vana, et ei ole emaplaadil integreeritud audio väljundit? Muidugi kui heli kvaliteedi suhtes on karmimad nõudmised, siis on alles mõteks mingi helikaart eraldi vahele pista.

Comment

Working...
              X