Teade

Collapse
No announcement yet.

estonia 010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

estonia 010

Tere mul siis võimendi teeb sellist nalja,et kõlarid on järgi ja siis ei lülita ennast sisse see punane tuli aint põleb.Aga kui kõlarid järelt ära võta siis käib plõks ja tõõtab siis võib kõllid jälle järgi panna ja kuulata.Aga küsimus siis,et mis ma tegema pean et ei peaks igakord kõlle järelt ära võtma.

Vs: estonia 010

mis kõlardi on?? mul ka sama jama aga Subbakaga iga kord pean subbaka tagant juhtmed ära kiskuma et relee sisse lööks. teiste kõllidega pole probleemi olnud!
    Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

mul on üks 50wattine põranda kõlar ja teine on spl pro Q-15

Comment

sa võta aind see spl pro Q-15 järelt ära ja proovi kas siis ka ei lülita sisse(või oled juba proovind) ma kardan et asi on ikka nendes natuke natuke võimsamates kõllides siis ei taha releed sisse lülitada aga see 50w jäta järgi sellega koos peaks ta sisse lülitama selle relee

Comment

olen proovinud aga ei lülita,aga kas lõpvõimus seda releed kudagi regullida ei anna

Comment

võimalik et saab aga ega ma ei tea sellest estoniast suurt midagi (kuigi endal juba 3 komplekti olemas ) aga sa võid rom-i käest küsida ta teab sellest aparaadist ikka hulka rohkem hea oleks kui saaks midagi reguleerida mul oleks ka vaja seda värgi muidu pean ka iga kord subbaka tahant ära kiskuma

Comment

Esmalt postitatud juku14 poolt
              Tere mul siis võimendi teeb sellist nalja,et kõlarid on järgi ja siis ei lülita ennast sisse see punane tuli aint põleb.Aga kui kõlarid järelt ära võta siis käib plõks ja tõõtab siis võib kõllid jälle järgi panna ja kuulata.Aga küsimus siis,et mis ma tegema pean et ei peaks igakord kõlle järelt ära võtma.
              Su Est 010 arvatavasti 8 oomine. Sisselülimisel kontrollitakse kõlari takistust, su kõlar arvatavasti 4 oomine, seepärast ei lülitagi kõlle järgi. Seda eeldusel, et võim korras.
              VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

aga mul s90-d 4,7oomi(mõõtsin) aja ikka lülitab sisse aga subbakas 4oomi ja ei taha sisse lülitada seda releed ikka kild värk

Comment

tegelt ma mõtlesin et võiks panna kõlari kaablile lüliti vahele lülitad korra välja siis võim lülitab sisse ja siis lülitad jälle kõllid sisse

Comment

Esmalt postitatud Jyrka poolt
                    Su Est 010 arvatavasti 8 oomine. Sisselülimisel kontrollitakse kõlari takistust, su kõlar arvatavasti 4 oomine, seepärast ei lülitagi kõlle järgi. Seda eeldusel, et võim korras.

Lühike ja hästi kirjutatud vastus!

Võimendil peab olema valmistaja tehase poolt etteantud koormus, millest tuleb kinni pidada.Võimendi väljundi ja akustilise agregaadi vahelised juhtmed peavad olema kindla ja hea kontaktiga, ning vajaliku ristlõikega spets kaabel. Mõlematel kanalitel peab olema võrdne koormustakistus. Need on elementaaresed nõuded, mida tuleb täita. Eeldusel, et võimendi on korras ja kõik tema funktsioonid töötavad normaalselt ei teki mingit probleemi seadme sisselülimisel.

mul on üks 50wattine põranda kõlar ja teine on spl pro Q-15Eile 17:19
                    Selline lahendus on täielik jama ja ei peagi töötama! Ehk teiste sõnadega, anna lollile raudkang kätte ja ta lõhub ka selle ära! Võimendist rääkimatta!!! Ma ei hakka sellel pikemalt peatuma, sest sellest on siin foorumis palju juttu olnud. On kasutusel EST 010 komplekt, originaal kastidega ja seda juba üle 16 aasta ja iga päev, ning pole mingeid probleeme. Kõigepealt harige end ja õppige seadmeid kasutama nii nagu peab ja alles siis võime hakata rääkima tehnoloogilistest probleemidest ja selle võimendi iseärasustest.

Kui samas vaimus jätkate, ju siis on peatselt tõsisema remondi järgi vajadus. Kuid samas pole ka kindel, et need võimendid momendil korras on ja vastavad valmistaja tehase parameetritele.
                    viimati muutis kasutaja humax; 25 June 2007, 15:07.

Comment

Kõlarite aktiivtakistus ja nominaaltaksistus (sisuliselt keskmine takistus helisignaalile) on erinevad. Aktiivtakistus on see, mida tester näitab, nominaaltakistus on kõlari andmetesse märgitud (üldiselt bassika takistuse järgi). Kui tester näitab takistus 4,7oomi siis see peakski olema 8 oomine s90. Võid proovida, bassika takistus peaks mõõtes tulema alla 4 oomi.
                      Ära Estoniat 4 oomise koormusega piina.

Ja üldiselt normaalselt heli kuulamiseks peaks mõlemas kanalis olema ühesugune kõlar, mis mängib kõiki helisagedusi (st tavaline kõlar, mitte bassikas).

Kui mu jutus mingeid vigu leidub siis parandage üldpilt peaks aga õige olema.

Comment

Esmalt postitatud humax poolt
                        Mõlematel kanalitel peab olema võrdne koormustakistus.
                        Võimendi jaoks see oluline ei ole, iseasi, kas sel juhul suudetakse normaalset helipilti stereosignaali korral esitada (teine kanal võib ka tühi olla, bassimats oluliselt parem).

Üks võimalik releest möödahiilimise variant on toita kõlareid läbi kondensaatori, kuid originaalist madalamaoomilist koormust ei soovita siiski kasutada. Ise kasutasin sellist varianti mitmeribalise kõlarisüsteemi toitmisel, kus keskmiste ja kõrgete signaal tuli estoniast ja bass teisest eraldisesisvast võimendist.

Comment

releest mööda hiilimist ei soovitaks.ega seda sinna kuulaja kiusamiseks pandud.halvemal juhul lõpeb selline katse nii kõlari kui ka võimendi surmaga.

Comment

mul oli sõbral kah kondekas vahel aga ma ei saanud aru miks nüüd siis tean.Aga mis moodi see kondekas sinna ühendada tuleb?

Comment

Unusta ära see kondekas.

Comment

Working...
                              X