Teade

Collapse
No announcement yet.

estonia 010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

estonia 010

Nagu ma olen välja lugenud pole estonia 010 eel võim suurt as i kuid lõpp on hea mida siis eel võimu asemel kasutada .Statsionaarset cd playerit ju ei saa ,sest sellel ei saa häält reguleerida.

ette tänades

Vs: estonia 010

Esmalt postitatud ali poolt
    Nagu ma olen välja lugenud pole estonia 010 eel võim suurt as i kuid lõpp on hea mida siis eel võimu asemel kasutada .Statsionaarset cd playerit ju ei saa ,sest sellel ei saa häält reguleerida.

ette tänades
    Sellisel juhul on seadmed, mida kasutad valesti komplekteeritud, kui küsimus on ainult CD mängijas siis on ka väga paljudel väljundi reguleerimise võimalus olemas ja väljund pinge nivoo nii suur, et piisab lõpu tüürimiseks.On võimalus teha paremaks orig eelvõim, kuid see pole hea lahendus, olgugi, et on võimalik tulemust parandada.On võimalus kasutada ekvalaiserit, kuid seal on oht, et jääb helisagedus nivoo madalaks ja tuleb teha üks võimendus aste vahele. Üldreeglina on ekvalaiserid 1:1- le võimendus teguriga ja kuna lõpp tahab saada sisendisse helisagedusalikku nivood max 1V, või isegi veidi rohkem siis sellest ka probleem, et jääb helisageduslik nivoo madalaks ja võimendust ei jätku. Kui on olemas aga ekvalaiser, mis võimendab signaali siis probleemi ei teki. On veel võimalus teha ise eelvõim. Skeeme on netis piisavalt saadaval. On veel võimalus näit. võtta aluseks mingi vanema põlvkonna rariteetse lääne võimu eelvõim ja see copyda. Mida konkreetselt, seda ma siin avalikult nimetama ei hakka, kuid asja tasuks tõsiselt kaaluda. Oluliselt on veel võimalik asja parandada kui võtta eelvõimuks mõne lõppude poolest mahapõlenud ODÜSSEI 010 eelvõim, mis sobib 1:1-le nii, et võimalusi on palju.Sõltub sellest kui tugev tegija ise oled. Põhimõteliselt oled asjast õieti arusaanud ,nii see on. Võib ju ka mingit Läänes toodetud eelvõimu kasutada. Igasugused lahendused arvuti näol jätke mängust välja. Seda ma ei hakka isegi komenteerima. Kui mõni kasutab ja on lahenduse leidnud pole hullu, maitse ja otstarbekuse küsimus ja samuti kvaliteedi probleemid.Heliseadmed olgu arvutist lahus.

Comment

vot see ekvalaiseri asi endal ka estonia 010 ja on ekvalasiser Priboi E014S ja kui see eelvõimu asemele panna siis on vaatet parem kui eel- võim ise (sellelt saab ka mingi 12db juurde) proovisin niimoodi kuulata aga selle volüümi reguleerimune on kehv aga selle eest on hea heli jälle eks ta maitse asi ole
      Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

Esmalt postitatud wer1 poolt
        vot see ekvalaiseri asi endal ka estonia 010 ja on ekvalasiser Priboi E014S ja kui see eelvõimu asemele panna siis on vaatet parem kui eel- võim ise (sellelt saab ka mingi 12db juurde) proovisin niimoodi kuulata aga selle volüümi reguleerimune on kehv aga selle eest on hea heli jälle eks ta maitse asi ole
        Mida Sa selle mingi 12db all mõtled?

Comment

võimsust juurde (seda heli saab sealt mingi 12db kõvamaks selle abil) täna proovisin ja kui ekvalasiser vahel on eq->eelvõim->lõppvõim->kõllid ja heli on parem bassi madalat otsa saab ikka kõvasti tõsta ja kõrget ka natuke juurde ja heli on nagu selgem ja puhtama ka

Comment

mul endalgi priboi ekva olemas kuidsellest üksi pole kasu
            vaja vaadata siis mõnda eelvõimu

Comment

Eelvõim tuleb enda jaoks ilusti ümber teha ja kulunud osad ära vahetada. Siis tiptop.
              TFK Audio
              #tfkaudio
              http://www.facebook.com/tfkaudio/
              http://tfkaudio.blogspot.com/
              - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Kas mikserpult sobib asendama eelvõimu?

Comment

Esmalt postitatud humax poolt
                  ODÜSSEI 010 eelvõim
                  Sellist asja kellegile soovitada pole küll hea mõte.

Mõtekam oleks ise pisike eelvõim (sisendite kommutaator, volüümi regulaator, bufferkaskaad ühel opakal) nokitseda valmis, kasvõi makettplaatidel. Netis skeeme küllaga.
                  Kolakoguja

Comment

pupsik46 nuh anna mõni hea soovitus siis, mille peale teha kas Tl072 oleks normaalne selle jaoks?

Comment

Siit ehk midagi lihtsat leiab http://sound.westhost.com/p-list.htm

Baidevei, ise nokitsen momendil eelvõimu kallal, kui looma hakkab viskan mõne pildi üles.
                      viimati muutis kasutaja pupsik46; 10 m 2008, 18:35.
                      Kolakoguja

Comment

Working...
                      X