Teade

Collapse
No announcement yet.

Mis kive kasutatakse makkides?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mis kive kasutatakse makkides?

Põhimõtteliselt huvitab, mis kivid jaksavad patarei toitel mõistlikku häält teha. Et mis kive nendes sangades kasutatakse, mõned teevad päris kõva pauku patareide pealt.
    Condemn the hive.

Vs: Mis kive kasutatakse makkides?

Kivist seal väga palju ei sõltu. Siiski on kasutegur piiratud Oomi seadusega ja sellest üle minna ei saa. Parimal juhul võid teha sildvõimendi ja sellega natuke rohkem saada.
    Kuidas sama võimsusega rohkem lärmi saada? Võta suurema kasuteguriga valjukad!

Comment

tõenäoliselt jõuab kõige kiiremini teadmise ja tulemuseni, kui otsida/osta mõni räbaldunud sang (tavaliselt puruneb neil midagi mehhaanilist) ja sealt võimendiosa välja lõigata. saad teadmise, mis kivi seal sees on ja ühtlasi ka võimendi; natuke nokitsemist pealekauba.

Comment

Vastus: kõige odavamaid.
        If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Seda ma usun et kõige odavamaid ega ma ei tahagi mingit võimsust siin saada, ma tahan kivi, mis kindlasti toimib patarei vooluga. Üle 12v ei taha nagu minna. Kui päris aus olla, siis mul on mõned kivid leitud, lihtsalt ma kontrolli mõttes küsin, et äkki keegi teab midagi. Eesmärk ei olegi saada mingisugusest vaikesest vooluallikast 100w ja siis see rollerile peale panna eesmärk on rohkem saada yks korralikult mängiv kjaasaskantav kast, mis jaksab käia patareide pealt....vähemalt natukenegi
          Condemn the hive.

Comment

Working...
          X