Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
kas see aitaks võimu jahutusel ja transidel vähem kuumaks minna kui paneksin võimu järgi suurema ja võimsama jahutuse mul mingi originaalne on aga see võtab väga kuumaks
kas see aitaks võimu jahutusel ja transidel vähem kuumaks minna kui paneksin võimu järgi suurema ja võimsama jahutuse mul mingi originaalne on aga see võtab väga kuumaks
Võiks täpsemat infot anda, et millega tegu, võibolla hoopis reziimid paigast ära.
mina lapisin selle võimu kokku paika ple häälestanud ega midagi on nii nagu tellides oli aga vb tõesti et peab seda potekat seal kruttima.Aga ise arvan ma seda et sellel on liiga suur koormus järgi,võimendi võimendab kirjade järgi 70Wrms 8oomi korral,aga sõbral seal järgi 400watti 8oomi kõlar.Aga kes seda kõlarit teab see HQPoweri firma toodand.Endal sama võim järgi 500wattine 4oomine kõlar ja ei lähe väga kiirelt soojaks.
mina lapisin selle võimu kokku paika ple häälestanud ega midagi on nii nagu tellides oli aga vb tõesti et peab seda potekat seal kruttima.Aga ise arvan ma seda et sellel on liiga suur koormus järgi,võimendi võimendab kirjade järgi 70Wrms 8oomi korral,aga sõbral seal järgi 400watti 8oomi kõlar.Aga kes seda kõlarit teab see HQPoweri firma toodand.Endal sama võim järgi 500wattine 4oomine kõlar ja ei lähe väga kiirelt soojaks.
...ja kui minapannin 1,2kW IQ-Keedukannu sinna siis ei läinud ta üldsegisoojaks ja potekas keera ikka põhja siis saab asi soojaks muidu ei saa vett keeta ega kohvi hommikuks valmis teha ja üldse imelik see et mõlemad plaadid on ühesugused ja ilma jahutusettagi.
Comment