Teade

Collapse
No announcement yet.

võim

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

võim

kas see aitaks võimu jahutusel ja transidel vähem kuumaks minna kui paneksin võimu järgi suurema ja võimsama jahutuse mul mingi originaalne on aga see võtab väga kuumaks

Vs: võim

No eks ta ikka oleks parem kui mittemidagi aga vaid siis kui on korralikult paigaldus tehtud, on rida punkte mida tuleb siingi silmas pidada .

Comment

Esmalt postitatud tymm123 poolt
      kas see aitaks võimu jahutusel ja transidel vähem kuumaks minna kui paneksin võimu järgi suurema ja võimsama jahutuse mul mingi originaalne on aga see võtab väga kuumaks
      Võiks täpsemat infot anda, et millega tegu, võibolla hoopis reziimid paigast ära.
      VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...?artnr=615-333 võimu plaat siis selline sõber lappis kokku ostsin originaalse trahvo ja jahutuse sain tasuta jahutust ei leidnud hetkel tevalost http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=1220 siin siis jahutus see on küll võimuplaadi küljes aga mul on natukese teistsugune võimuplaat see siis eelnevalt alguses mainitud aadressil

Comment

mina lapisin selle võimu kokku paika ple häälestanud ega midagi on nii nagu tellides oli aga vb tõesti et peab seda potekat seal kruttima.Aga ise arvan ma seda et sellel on liiga suur koormus järgi,võimendi võimendab kirjade järgi 70Wrms 8oomi korral,aga sõbral seal järgi 400watti 8oomi kõlar.Aga kes seda kõlarit teab see HQPoweri firma toodand.Endal sama võim järgi 500wattine 4oomine kõlar ja ei lähe väga kiirelt soojaks.

Comment

nii et asi siis 8 oomis sest kui mul on järgi ainult 60 arvuti supakas 8 oomine isegi siis läheb kuumaks

Comment

Esmalt postitatud juku14 poolt
              mina lapisin selle võimu kokku paika ple häälestanud ega midagi on nii nagu tellides oli aga vb tõesti et peab seda potekat seal kruttima.Aga ise arvan ma seda et sellel on liiga suur koormus järgi,võimendi võimendab kirjade järgi 70Wrms 8oomi korral,aga sõbral seal järgi 400watti 8oomi kõlar.Aga kes seda kõlarit teab see HQPoweri firma toodand.Endal sama võim järgi 500wattine 4oomine kõlar ja ei lähe väga kiirelt soojaks.
              ...ja kui minapannin 1,2kW IQ-Keedukannu sinna siis ei läinud ta üldsegisoojaks ja potekas keera ikka põhja siis saab asi soojaks muidu ei saa vett keeta ega kohvi hommikuks valmis teha ja üldse imelik see et mõlemad plaadid on ühesugused ja ilma jahutusettagi.
              The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
              Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
              Projektide pildid
              Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
              http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Working...
              X