Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia 010 abi oleks vaja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Estonia 010 abi oleks vaja

Tere...
    Sihuke mure on... et laenasin sõbrale võimu nyyd sain tagasi aga vigasena ... sinna saab neli kõlli taha yhendada... proovisin kõik 4 läbi yhe kõlariga kahes mängis normaalselt aga kahes väga väga vaikselt.... milles võib viga olla? ... ja seal ees on see a ja b mõlemal on vasak pool vaikne ... ja nyyd on asi veel hullemaks läinud ... lykkan võimu sisse aga see punane tuli ei kustu ära :S ... ei saa yldse enam kasutada. Palun aidake.

Või leidub kedagi kes oskaks ära parandada ?

Ette tänades Phlox.

Vs: Estonia 010 abi oleks vaja

Sõber peaks selle ju ära parandama või laskma parandada. Kui ta oma käkke laseb Sinul parandada, siis vist ei saa öelda, et tegemist on sõbraga.
    If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Esmalt postitatud andreie poolt
      Sõber peaks selle ju ära parandama või laskma parandada. Kui ta oma käkke laseb Sinul parandada, siis vist ei saa öelda, et tegemist on sõbraga.
      Ma tean jah... see rohkem tuttav... ja ma ei viitsi selle vennaga rääkida ta on selline oinas...

No kui muud yle ei jää siis pean uue ostam :S

Comment

Sa kirjuta eesti keeles ja nii et lugeda sünnib. Ilma x-ide ja muu mölata.
        Siis on lootust et humax ja teised vana kooli võimumehed seda loevad ja nõu annavad.

Comment

Esmalt postitatud phlox poolt
          Või leidub kedagi kes oskaks ära parandada ?
          Oskajaid üle Eesti mitmeid, abivajajal võiks taipu olla võimu asukoht teada anda.
          VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Sorry... Halb harjumus kirjutada nii. Asub muidu Tallinnas Nõmmel. Ühesõnaga ei tööta.

Comment

eks siis sai vist üle pingutatud sõbra poolt vist.
              mis kõllid olid järel ja mitu tükki korraga(ise panen anid 2tk korraga siis ei tohiks väga hullusti piinata) eks siis on viga arvatavasti lõppvõimu vasakus võimendus pooles midagi läbi või lausa maha põlend kui enam releed sisse ei visaka
              Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

Esmalt postitatud wer1 poolt
                eks siis sai vist üle pingutatud sõbra poolt vist.
                mis kõllid olid järel ja mitu tükki korraga(ise panen anid 2tk korraga siis ei tohiks väga hullusti piinata) eks siis on viga arvatavasti lõppvõimu vasakus võimendus pooles midagi läbi või lausa maha põlend kui enam releed sisse ei visaka
                Ei teagi täpselt mis kõllid olid... mingid ise aretised olid, üks mingi bassikas ja mingi muu juust. Ütles, et sitt võim ei võimendanud ära. Aga minu meelest sellise vana võimukohta väga hea ja minu kõlarid võimendas minujaoks rahuldavalt ära.

Comment

Muidugi, ise aretajatele on vaja kõvat bassi nii, et kopsud välja lööb.
                  Keegi ikka teeb sul Tallinnas korda kuid mitte tasuta =/.(Kui just hea sõber pole vms)
                  Estonia 010 on mul endalgi kodus. Hea võim.

Miks ma arvan, et kui see sepp oli ise aretaja siis muusika mängis ning võim oli sees siis vennal läksid juhtmed kokku? Kurat seda teab mis ta tegi.

Comment

Esmalt postitatud matukaz poolt
                    Muidugi, ise aretajatele on vaja kõvat bassi nii, et kopsud välja lööb.
                    Keegi ikka teeb sul Tallinnas korda kuid mitte tasuta =/.(Kui just hea sõber pole vms)
                    Estonia 010 on mul endalgi kodus. Hea võim.

Miks ma arvan, et kui see sepp oli ise aretaja siis muusika mängis ning võim oli sees siis vennal läksid juhtmed kokku? Kurat seda teab mis ta tegi.
                    Ma ise loll tegelt et andsin selle võimu ja eelvõimu ... see oli mingi suuremat sorti läbu ega see eelvõim oli mul õllega yle kallatud jne. yks nupp oli ära murtud, selle liimisin tagasi ... nii kahetsen, et andsin.

Comment

Mul tuleb selle õlle jutu peale kananahk :P
                      Vennad vist istusid su võimendi peal. Kurat selle venna käest küsiksin mina küll raha Loodan et su võimendi parandamine palju maksma ei lähe.

Comment

Krt me kõik oleme inimesed, kunagi ei tasu niimoodi endale pähe astuda. Kui oskad lõhkuda, oska ka vastutada.
                        TFK Audio
                        #tfkaudio
                        http://www.facebook.com/tfkaudio/
                        http://tfkaudio.blogspot.com/
                        - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

noh mida me siin seda venda aind tänitame kes lõhkus läheme parem asja kallale las võtab lõpp võimu lahti ja vaatab üle ega midagi maha pole põlend ja siis läheks natuke täpsema uurimise juurde ja siis võibolla annab ka teema algatajal ka keegi muretseda kes asja korda teeks(kui ise ei ole niisuurte oskustega)
                          Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

Võta kaan maha ja uuri, kas õlu(või mõni kehavedelik)sisse pole sattunud.Kui sisikond kuiv, võin aidata remondiga.Vastasel juhul mitte...
                            The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                            Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                            Projektide pildid
                            Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                            http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Working...
                            X