Teade

Collapse
No announcement yet.

j2lle Radiotehnika y-101

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

j2lle Radiotehnika y-101

Vabanda selle tyytuks muutunud y-101 teema p2rast aga ma ei oska ena midagi teha.
    probleem on selles ,et kui lylitan v6imu sisse siis vu-meetri lambid ainult p6levad ja heli k6laritest ei tule,relee ei yhenda neid.
    T6mbasin yhe l6ppv6imu toite tagant 2ra ja vu-meetril selle kanali kohal l2ksid normaalseks.
    Algv6imu toite lahtiyhendamisel j2id p6lema 3 lampi m6lemal pool ning relee lylitas k6larid sisse, kuid sealt tuli ainult pinin.
    Kui l6ppv6imule otse heli sisse lasin ja relee klemmid otse 2ra yhendasin ,et heli l2bi tuleks, siis sain teada et l6ppv6im on terve, sest ta v6imendas h2sti.Taustaks oli ikka pininat kuulda kuid see ei muutunud helitugevuse muutmisega.
    Tahtsin toite kondesi vahetama hakata, aga avastasin et v6im j2lle t66tab.
    tymmi m2ngis h2sti k6vasti ja puhtalt nagu poleks midagi oldki.
    10 minuti p2rast l2ks laksupealt k6ik samaks ja ma ei tea enam kust viga on. Ma oleks v2ga t2nulik kui keegi oskaks seletada, kust viga otsida.
    Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Vs: j2lle Radiotehnika y-101

Vaata kaabel üle.

Comment

Pinin viitaks grammofoni eelvõimu genereerimisele - eemalda see metallist korpuses plaat, mis on kruvitud sisendi plaadi peale püsti.
      Muidugi on võimalik, et midagi muud on veel viga.

Comment

Ma juba proovisin seda metallkorpuses plaadi eemaldamist aga see ei muutnud midagi. muide mida see plaat teeb, ma olen n2inud ,et m6nedel v6imenditel on see 2ra v6etud, aga töötavad sama moodi.

Comment

kontrolli eelvõimendil +/-14v
          seda on kõige lihtsam teha K157UD2 4. ja 11.jalal.
          pinged peavad võrdsed olema

Comment

Kui eelv6imendi lahti yhendada, siis j22b ikkagi pinin. kuidas seletada seda , et yhel hetkel ta t66tab h2sti ja teine hetk on igas kohas mingi viga. kas toiteplokk v6ib nii m2ngida?

Comment

Probleem vihjab mingile toite kaudu genereerimisele. Mõõda üle toitepinged ja siis mõtleme edasi.

Comment

Ausalt öeldes ma j6uan koju alles n2dala p2rast , aga ma lasin oma 6el, kes esimest korda testrit k2es hoidis, telefoni teel juhendades toiteplokil pingeid m66ta ja sain sellised tulemused: alalisvoolu pinged on 30,5v ; 20,8v ja 25v ning vahelduvvoolu pinged on 10,3v ; 19,7v ja 24v. ma loodan et need andmed on sobivad.

Comment

Esmalt postitatud onx15 poolt
                  Ausalt öeldes ma j6uan koju alles n2dala p2rast , aga ma lasin oma 6el, kes esimest korda testrit k2es hoidis, telefoni teel juhendades toiteplokil pingeid m66ta ja sain sellised tulemused: alalisvoolu pinged on 30,5v ; 20,8v ja 25v ning vahelduvvoolu pinged on 10,3v ; 19,7v ja 24v. ma loodan et need andmed on sobivad.
                  Lõpuplaadi seinapoolne kolmese pistiku keskmine maa ja äärmised +-31V, lõputransid vaheplaadil mis isoleeritud radikast, vaheplaatidel pinged +-26V.
                  20,8 V näitab lüüdi mahtuvuse puudumist. Vahetan just ühel 7101-l lüüte, kuuest neljal katkestus, üks poole peal ja üks normis.
                  VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Need U-101/7101/7111/7121 on sünnist saati geneetiline praak; kõik lüüdid hakkavad surema peale 10...12 aasta pikkust kasutamist.Kolbe pihku ja kõik lüüdid välja vahetada(ca 200.- kogu mäng).Ei teki hiljem vajadust järgmisi vahetama hakata ning pees lüüdi otsimine langeb ära.
                    Mõni nädal tagasi sai alles kahel VENTAL kõik lüüdid vahetatud: demontaažh ning lüütide vahetus võttis aega 1h kummalgi kastil.Nüüd ei pea muretsema, et sama jama pärast uuesti remonti tulevad...
                    The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                    Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                    Projektide pildid
                    Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                    http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Ma tahan toiteplokil lüüte vahetada, aga 2200\50v konded on liiga kallid.Kas 2200\35v konded ka sobivad. peaks ju sobima sest pinged on ju 26v ja 31v

Comment

Ma tahan toiteplokil lüüte vahetada, aga 2200\50v konded on liiga kallid.Kas 2200\35v konded ka sobivad. peaks ju sobima sest pinged on ju 26v ja 31v
                        35V parajad, aga osta 26V jaoks juba 3300x35V 4tk . http://www.serigo.ee/product_info.ph...oducts_id=2249

Comment

Kas 3300-sed annavad palju juurde. 2200-sed on niigi originaalidest mahukamad.

Comment

Kas 3300-sed annavad palju juurde. 2200-sed on niigi originaalidest mahukamad.
                            2200 on peaaegu 2200 aga korras originaalid harilikult üle 2200, suurim mõõdetud 19 aastat vana oli 2920,0.
                            Kui kasutad 8 oomiseid kõlle siis aitab 2200-sed, 4 oomiste puhul parem kasutada 4700x35V

Comment

Kas 4700-sed ei pidanud ohustama alaldi dioode? Või sobivad 4-oomiste jaoks ka 3300-sed?

Comment

Working...
                              X