Teade

Collapse
No announcement yet.

FBT lf62a

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    FBT lf62a

    Isendil selline mure, et lambist hakkab kõvemini mängima ja sellega kaasneb ragin ja suvaline müra. Selline tunne, nagu mingi konde annaks järsku ja lambist kuskile voolu. Kui vaikselt kuulad on kõik korras, kui kõvemaks panna tekivad juba probleemdi. Kui võimendi üle vaatasin, ei näinud silmaga ühtegi ebakorralikku detaili. Oleks vaja kast korda saada.

    #2
    Vs: FBT lf62a

    kas tegu on sellise isendiga? http://djshop.com/lf62a.html
    sel juhul tähendab kõvemini mängimine viga võimendi lõppastmete juhtimises.mõõteriistaga vaadates peaks asjaga kaasnema tugev moonutus

    Comment


      #3
      Vs: FBT lf62a

      Täpselt selline ta on. Väga hullult ei moonuta, saab aru mis laul käib. Mis lõppastmes siis väsinud võivad olla? Transid?

      Comment


        #4
        Vs: FBT lf62a

        Pigem pakuks, et süüdi võiks olla volume (aka "gain", kuigi võimendusteguriga pole seal midagi pistmist) pote - enda võimul oli ka selline anomaalia, et mõnikord lambist viskas helitugevuse maksimumi. Loomulikult moonutas ka, kui nii juhtus (lõppaste läheb klippima).
        Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

        Comment


          #5
          Vs: FBT lf62a

          miskipärast ei usu pote veasse,aga kontrollimine ei tee paha.asja kontrolliks on kõige lihtsam võimendisse siinus sisse lasta ja siis väljundis tema kuju vaadata.kui moonutus puudub,siis võib tõesti heliregulaatori viga olla.aga kui tekib signaali piiramine,siis tuleb võimendi enda kallale ,minna.
          NB!kui põlemisjälgi kuskil pole ja vaikselt kuulates midagi ei kuumene siis kõige tõenäolisem viga on ühe pinge puudumine lõppastme toites,ehk lihtsamalt öeldes,ühe kaitsme läbipõlemises.

          Comment


            #6
            Vs: FBT lf62a

            Kahtlane on see, et mängib ilusti siis krabiseb sisse siis jälle mängib ja niimoodi leierdab koguaeg.

            Comment


              #7
              Vs: FBT lf62a

              Võimalusi mitmeid - külmjoode, mõni kaitse on poolenisti läbi põlenud (olen selliseid näinud - traat katkenud, aga selle otsad puutuvad kokku, üsna veider nähtus iseenesest), prügi pote vahel. Või siis on mõni transs väsinud - ühel vanakooli võimul oli sarnane häda - aegajalt töötas normaalselt, aegajalt kadus ühel kanalil lõpus ühe õla transs ära, tulemuseks bassi kadumine ja "krabisev" heli. Alustada võiks kõige lihtsamast - pote puhastamisest ja kaitsmete kontrollist. Kui see tulemusi ei anna, külmjootejaht. Ning kui ka see ei mõika, siis pikem-põhjalikum remondisessioon
              Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

              Comment

              Working...
              X