Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Kas neid U101 trafosid tehti mitmeid erinevaid või milles asi? Ei leia ma oma trafol üles õigeid mähiseid. 6 ja 6' on ühendatud, aga milliste pealt peaks need pinged tulema? Skeemi järgi 3 ja 3' ning 4 ja 4', aga sellel trafol hakkab numbrite lugemine 4-st. Pingeid möötes on tulemused kahtlaselt väikesed.
Plaan oli pingeid tösta, kuid missugused mähised tuleks kasutusele võtta selleks, et saada lõppvõimu toiteks +-31,5V?
Nii, eraldi 7101 skeemi küll ei leidnud, aga sain teada, et oli kaks modifikatsiooni. Ühel lõppastme pinged +-23V (Nagu ka minu omal) ja teisel +-26V. Aga, Rom, kuidas tõsta pingeid, nagu tegid sa oma moditud võimul? Kusjuures pilte pole enam albumis üleval.
Kui muidu pihta ei saa, siis uuri minu pilli pilte ja seal ilusti näha kuidas trafod ühendatud on.
Kuna sai ka nivooindikaatorile mõeldud mähised ka ära kasutatud, siis lisasin eraldi pisikese trafo, et nivoo indikaator ikka funkaks.
viimati muutis kasutaja Rom; 29 October 2008, 17:23.
Sinu moditud variandil hoopis teistsugused trafod, kui minu omal. Samas, mul tundub olevat mingi hübriid vms. Igatahes trafo on U7101 oma skeemi järgi ja ülejäänud sodi U101 oma. Ees kirjas U101. Esialgu jätan pinged nii nagu on. Tänud.
viimati muutis kasutaja likoor; 29 October 2008, 20:56.
Comment