Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Maakeeli - see tundub (ei leia tootja kodulehte ega spetsi) olevat 5 kanaliga võimendi. Ehk nii mitu kanalit sisendisse annad, niimitmesse kõlarisse heli läheb. Kui tuleb CD-/DVD-mängijast/helikaardist stereo siis on heli kahes kõlaris+sub. Kui tuleb 5kanali heli, mis on 5 kaabliga siis siis mängivad kõik kõlarid. Odavamatel DVD-mängijatel ei pruugi olla 5.1 analoogväljundit ja on vaid digiväljund , sellistega pole sellel ressiivril midagi teha. Siiski kogu see jutt on teoreetiline, kuna täpne tootjainf puudub.
Mis sa talle üldse taha lükkad? Vaata parem oma seadmelt järgi kas sul on eraldi väljund augud kõikide kanalite jaoks või ainult stereo. Ressiiver suudab edastada lahti dekodeeritud 5.1 heli kuid ise ei suuda seda teha. Nagu ma aru saan ostad sa teda ainult muusika kuulamiseks, siis miks sa stereo ressiivrit ei taha. Viiest kõlarist stereo muusika kuulamine ei anna ju midagi enamat, kui näiteks stereo ressiivri taga kaks paari kõlareid?
Arvuti integreeritud helikaardile läheb järgi.. aint 3 auku.. roheline/sinine ja punane.Einoh ma ikka loodan,et sealt saaks 5 kõlari ja 1 woofri heli kätte.. Vajadusel saan ka 5.1 helikaardi sebida arvutile.
Puht subjektiivse hinnangu kohaselt(firma nimi, pea olematu info tootja ja toodete kohta, toodete hinnad vs. kirjeldus), plaanid sa endale täielikku handimani/selecti kaupa osta. Seega kvaliteeti ning võimsust, oleks sealt palju tahta.
Odavate resside hinnad (Kenwood; JVC jms) algavad ~3k ja kaal ~7 kilogrammi ning rohkem. Palju see Emsii-Voiss kaalub?
hmm... kaal suht kella... võiks alla 35kilo olla
Aga noh 3000 eesti krooni on mul ressiiverile raisata..Aga sellise hinnaga eestist ma midagi ei näind.
Nu ma arvan et kui saatmiseks läheb pannakse meelsasti sulle 35kg kaaluks. Aga kui kodus Häädemeestel lahti hakkad pakkima siis võibolla pakist saad 0,7kg mingit plastikut... Just kidding - tegelikult näitab kaal seda kas näiteks toide on adekvaatne jne. Kui tegu saastaga siis kaal on väike.
Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment