Teade
Collapse
No announcement yet.
McVoice ressiiverid
Collapse
X
-
Vs: McVoice ressiiverid
Oleneb, mida sa kvaliteedi all silmas pead... kui kuulad eurotümpsu ja tahad mõnikord kodusel läbul külalisi lõbustada, siis käravad sellised pillid igati hästi Kilovatte sealt muidugi ei tule, aga näiteks mina võin öelda, et mul oma kümnekonna m2 toapugerikus on Sanyo võimu 40-st vatist enam kui küll - voluuminupp läheb äärmisel juhul vaid veerandi pöördeni ja harva, kui müdistamise tuju tuleb, ka poole peale...
-
Einoh kuulan ma träna enamjaolt.Ja küsimus ka selles,et kas ta ka ütleme viimase veerandi peale keerates kvaliteeti lubab-ei ragise ega krõbise ning saaks muusikast aru??
http://www.soundshop.ee/index.php?act=viewdetails&id=82 need kõllid paneks talle järgi ja sellise woofri:
http://www.soundshop.ee/index.php?ac...details&id=245 .
Soov lihtsalt osta odavalt vanast philips lx3600d'st parem masin,kuna vana läks katki.viimati muutis kasutaja Stage6r; 22 m 2007, 11:44.
Comment
-
Kas sul oleks oluline, et aparaadil oleks surround dekoodrid peal (2.0 -> 5.1)? Sellel spetsis ei paistnud nagu.
Kuid muidu - 1k maksev, x-firma ress ... heli on arvatavasti samaväärne Samsa ja Philipsi seebikarbi võimendite omaga, lihtsalt välimus on "pea-aegu nagu päris".
Kui suur kuulamisruum on? Kas elutuba või arvutinurk?
Ning kas seda Philipsit remontida ei anna? Selle vaba 11k eest, ostaksid lihtsalt korralikud esikõlarid(7k - uued) ja võimu(4k kasutatud) juurde ja siis oleks sul juba kvaliteeti ja powerit.
Hetke komplekt on selline - "ne rõba ne mjaso"-
Comment
-
Proovin kõigele vastata:
Dekoodrid ei oma tähtsust,niikuinii kuulan koguaeg 5.1 peal..
2.0 jaoks on teine masin mul kodus.
Nii...See hind on jah selline imelik,aga ebay's on kõik asjad imeliku hinnaga.
Välimus on minuarust väga (Y)
Kuulamisruumi mõõdud on 5.2m x 4.8m x 3m
Seda philipsit ei tahagi remontima hakata...lihtsalt ei tasuks ära.
ne rõba ne mjaso - sellekohta ütleks,et mina vene keelt ei tõnka.
Comment
-
...ei liha ei kala - ehk siis arvatavasti jääb ressi võimsus kõlaritele alla ja ei tule sealt ei ilusat ega valjut heli(endal kirjade järgi 7x125W ja kino ajal on vol 60% peal). Samas kui ta ainult kinovaatamiseks jääb siis ajab vast asja ära.viimati muutis kasutaja marcor1; 23 m 2007, 13:42.-
Comment
Comment