Teade

Collapse
No announcement yet.

Radiotehnika u7111 "mono"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Radiotehnika u7111 "mono"

S6bral on selline v6imendi, see on l22ne versioon (must, inglise k. kirjad...). kuulates m2rkasin, et sellel on mono heli ja l2hemalt kontrollides sain aru et sisendisse paremat ja vasakut poolt eraldi yhendades tuleb heli ikka igast kanalist. Mono/stereo nuppu vajutades ei juhtu muud kui, et m2ngib kas vasaku v6i parema sisendi heli k6igis k6larites. kuulsin sellist juttu, et nendel l22ne versioonidel tehti praak eelv6imud mis ongi selle mono-jama taga. ma tahaks teada, kas seda eelv6imu on v6imalik lihtsalt stereoks ymber teha v6i on m6ttekam otsida kuskilt uus eelv6im.
    Muidu on see hea l2buv6im, 30 min p2rast l2heb h2sti tuliseks ja m2ngib 24h sama tulisena edasi. Nii oli, on ja ma loodan, et ka j22b.
    Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Vs: Radiotehnika u7111 "mono"

küllap andsid sisendisse monosignaali,sellest ka su hädad.(kaks monosignaali ei anna veel ühte stereosignaali)

Comment

See oli kindlasti stereosignaal. Juhe on teistel v6imenditel testitud. kui ma lasen signaali ainult yhe kanali sisendisse (n2iteks vasakusse), siis tuleb heli v2lja k6igist kanalitest, nii paremast kui ka vasakust.
      Üks elektroonik ytles, et see on praak ja tuleb ymber teha (tema ei viitsinud) v6i maha myya. Myymise j2taks viimaseks variandiks.
      2kki on keegi juba sarnase olukorraga tuttav ja teab t2pselt kus viga on.
      See pole ainuke praak, neid tehti veel ja v6ibolla on just sinu kodus "mono" u7111.

Comment

Võibolla aitaks ka see kui ma saaksin kellegilt korraliku pildi eelvõimu ülemisest ja alumisest poolest. nii saaks võrrelda ja viga otsida.

Comment

Esmalt postitatud onx15 poolt
          kui ma lasen signaali ainult yhe kanali sisendisse (n2iteks vasakusse), siis tuleb heli v2lja k6igist kanalitest, nii paremast kui ka vasakust.
          on sul sel juhul signaal väljundis ühesuguse tugevusega?või kostub teisest kanalist lihtsalt nõrgalt läbi?

Comment

Signaal on igas kanalis sama tugev

Comment

siis vaata eelvõimendi üle-keegi on traadijupiga kaks kanalit kokku liitnud

Comment

Isetehtud yhendusi seal ei ole. see peab olema mingi praak versioon, sest sellel pole isegi taga neid elektripstikuid mis on olemas k6igil u7111-del.

Comment

Äkki on kellelgi pilti õige eelvõimendi mõlemast poolest- nii saaks võrrelda ja viga kiiremini üles otsida.

Comment

Oman ise sellist vöimendit ja ikka päris stereo on teine .

Comment

veab sul

Comment

Esmalt postitatud onx15 poolt
                        veab sul
                        Mul praegu 3 tk remondis, üks sai remonditud, kaks tuleb veel taastada, siiamaani kõik stereod olnud, üks Y-101 oli kunagi monoks tehtud, kuna eelvõimu üks kivi oli läbi.
                        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Ma olen ise n2inud mitut seda tyypi v6imendeid nagu hall u7111 vene kirjadega ja must y7111 inglise kirjadega, nende erinevus on ainult korpusel, k6ik muu sisu on sama, aga sellel "monol" on originaalis puudu taga asuvad elektri pistikud-sellisest pole ma isegi netis pilte n2inud.

See-selleks probleemiks on eelv6imendi, rakveres yks elektroonik ytles, et see on praak versioon millel on eelv6imendi trykiplaadil viga, mis p6hjustab selle "monosuse". ta lisas, et eelv6imendi ymbertegemisega saaks stereov6imendi, kuid tema ise ei viitsinud seda teha.
                          V6ibolla on seal pisike viga, aga v6ibolla on targem uus eelv6im osta.

Comment

Kah sellist radiotehnika mudelit omanud, kohe mitut (4 vene kirjadega ja 1 ingliskeelsete kirjadega) , aga mono versiooni pole veel kohanud.

Comment

Üks taastamist( keegi kirve ja seatinaga lõppude kallal käinud) vajav samasugune ja stereo, ehk ikka mono lülija nahkas ja vahetada ei taheta, sellest praakpartii jutt, ega ise ka selle vahetamisest rõõmu ei tunneks ja omanik ka kui arvet näeb.
                              VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Working...