Teade

Collapse
No announcement yet.

Ringonda 102

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Ringonda 102

Väljund võimsus on 3W mitte 5W.
    Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Kui uue skeemi järgi kidravõimu ehitama hakkad, siis siit foorumist on läbi käinud kaks alustuseks sobivat: http://www.sugardas.lt/~igoramps/skiffta3.htm ja www.ax84.com P1 võim, kui inglise keel käpas. Alustuseks võiksid muidugi selle Rigonda käima joosta. Ja üldse. Kui see Rigonda sul kobe kast on, siis lammuta parem mõni vana telku ära. Kunagi võib sul selle Rigonda lammutamise pärast kahju hakata.
      Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

paned oommeetri kõige väiksemale piirkonnale,ja seejärel torkad testri otsad korraks kokku.mõõteriist(olenevalt täpsusest)peab näitama 0 oomi.
        seejärel takistust ka trafo otstelt või otse juhtmete vahelt(tee nii,kuidas mugavam on)kui mähis on terve,siis näitab mõõteriist mingit takistust.tavaliselt paarkümmend oomi,kuigi sel isendil võib takistus ka vähem olla.
        kui takistus on tublisti surem,või lõputus,siis on trafo katkestuses või sa mõõdad midagi valesti.

Comment

Ei leidnud ax.84 lehelt seda õiget skeemi mitte. Ringonda oli juba üsna räbalas olukorras just välimuselt. Maal olemas üsna mitu ilusati maki kesta kuhu sisse tahaks midagi aretada , ja mõtlesin et teeks antud lampidel toa võimu. Valjuhääldiks mõni vene lairiba. Mõõtmisi saan teha homme, aga te võiksite samal ajal soovitada skeeme toa jaoks. Ja ma tutvun vahepeal vastava valdkonna raamatutega

Comment

Tiba segaseks aetud jah see ax84 leht, aga see tuleb sellest, et kasulikku lugemisvara seal lihtsalt niivõrd palju. Kliki "legacy projects", siis "ax84 P1" ja sealt alt tuleb nimekiri skeemi variatsioonidest, teooriajutt, mis on muideks väga hea ja pilte ja helinäiteid ka. Ühesõnaga rev. 11 skeem siis selline: http://annex.ax84.com/media/ax84_m37.pdf
            Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

See Rigonda mis sul on on jah hale kidravõimu jaoks kuna see on ainult ühetaktiline lõpp nagu ma aru sain.Kuid on veel paremaid raadioid,millest saad ülihäid kidravõime.Mina tegin omale ühe hea võimendi kõrgklassi radioolast,mille ma leidsin prügimäelt.Radioola nimi oli Estonia Stereo ja sellel oli kaks kahetaktilist lõppu 2x25W.Pidin ainult uue lõpptrafo sebima ja toite taha kombineerima.Hääl on muidu vägev mida see võimuke suudab.Igatahes PA kõlari paneb küll hüüdma täiest kõrist(500W).

Comment

Esmalt postitatud Henzzman poolt
                Estonia Stereo ja sellel oli kaks kahetaktilist lõppu 2x25W.
                Estonia Stereo 2x4W (mlm 2,5%)
                Rigonda 102 3W (kusjuures on enamvähem samaväärne vastastakt lülitus)

Comment

Nii, üks juhe oli lahti nüüd asi läheb tööle aga pean veel sisendi leidma.

Comment

C46 kuhu peaks sisendi ühendama jääb küll minu võimu plaadi pealt välja , niiet kuhu ma peaks sisendi ühendama

Comment

Siis võtad selle kondeka ja ühendad ta otse poteka klemmile, ning sealt edasi sisnedi juhe (soovitavalt varjestatud). Ei ole ju väga kontimurdev?
                      Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
                      Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Juba tegin seda , ei andnud mingit effekti. Valjuhääldi jäi tummaks

Comment

Proovi anda signaali peale potekat.
                          Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
                          Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Working...
                          X