Teade

Collapse
No announcement yet.

Y-101

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Y-101

Tere.
    Tean, et selle võimu kohta on siin päris palju teemasi ja olen neid uurinud ka. Nimelt hakkas mingil hetkel ainult pidev pinin kostuma. Niipalju kui lugenud olen, siis olen aru saanud, et lüüdid läbi. Aga missugused lüüdid sinna käivad? Kuna ma olen erakordselt kumm veel sellel alal, siis tahaks teada, millest need lüüdid läbi lähevad? Kas lihtsalt ajaga, sest see võim oli paar aastat seisnud, enne kui nüüd tööle panin, töötas päevakese. Kas see aitas ka kaasa, et ma sinna liiga palju kõlareid taha toppisin, kuigi ära toitmisega ei tundunud mingeid probleeme olevat. Tahakski teada, et kas siis asi tõenäoliselt lüütides. Lihtne on muidugi öelda, et parandusse viiks, aga muidu ei saagi oskama, kui ei proovi ise. Ette tänades.

Vs: Y-101

Seda on tõesti mitmel mitmel korral siin kirjutatud, et kui on peenike pinin ja viled, siis kõige tõenäosemalt on grammeri eelvõimu konded läbi, mistõttu see on genereerima hakanud. Parandamiseks tuleb võimust see läikiv karbike välja kruvida, mis on vasakul taga sisendite läheduses. Ja ongi korras. Kui on madal ümin, siis toitelüütidest mõni õhtal ja tuleb vigane välja vahetada. Lüüdid enamasti kuivavad lihtsalt ära aja jooksul ja kaotavad mahtuvuse. Loomulikult võib olla ka hulga muid vigu, eriti kui sa "liiga palju kõlareid" niimoodi taha ühendasid, et nende kogutakistus alla 4 oomi läks.
    Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

Aga millised lüüdid sinna käivad?

Comment

Esmalt postitatud Sosssepp poolt
        Aga millised lüüdid sinna käivad?
        ....
        Parandamiseks tuleb võimust see läikiv karbike välja kruvida, mis on vasakul taga sisendite läheduses.

Comment

See parandamise meetod käis peenikese pinina kohta. Mul see ümin, see karbi lahti kruvimine sai igaks juhuks ka järgi proovitud.

Comment

Lüütide vahetusest on siin ka juttu olnud korduvalt. On soovitatud ka igasugu asendusi. Vaata mis mahtuvusega ja pingega sul lüüdid on ja siis asendad. Pinge peab olema VÄHEMALT sama palju, kui on originaalidel. Võib ka rohkem olla. Mahtuvusega jälle sama lugu, aga mitte nii kriitiline.

Comment

Jah, esmalt kisu see väike metallist karp välja(grammofoni eelvõim). Ise sain nii sellest räigest vilinast lahti :P

Comment

Seal peaks algselt olema 50V lüüdid. Aga kuskilt ma siin lugesin, et ka 35V peaks sobima. Kas see vastab tõele ning, kas siis need lüüdid sobivad. http://www.serigo.ee/product_info.php?products_id=47164

Comment

Esmalt postitatud Sosssepp poolt
                  Seal peaks algselt olema 50V lüüdid. Aga kuskilt ma siin lugesin, et ka 35V peaks sobima. Kas see vastab tõele ning, kas siis need lüüdid sobivad. http://www.serigo.ee/product_info.php?products_id=47164
                  50V-sed seepärast, et siis 35V ei tehtud.
                  Need 4700 nelja trafopoolse asendamiseks head, kahe otsapoolse jaoks võiksid 3300.0x35V olla.
                  VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Ma tean, et teil ilmselt lausa jube lugeda, et kuidas saab nii osav olla, aga nüüd juhtus järgmine asi. Vahetasin need lüüdid ära ja asi töötas. Panin kokku ja siis oli jälle mingi pinin. Võtsin lahti ja suutsin asja lühisesse lasta.See lüütidega osa vastu raami liikus, täpsemalt need kruvid. Enam eluvaimu nagu sisse ei taha võtta. Ilmselt nüüd on selle asjaga õhtal ka? Või on mingeid variante veel? Päris vihale ajab, et nii juhtus, aga eks nii õpibki.

Comment

vaata kas toite kaitse jäi terveks.

Comment

Working...
                      X