kas keegi oskab aidata võimendit sillata?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Harman kardon 430 sillamine
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vs: Harman kardon 430 sillamine
kui see on http://www.tradera.com/Vintage_Harma...n-51132097#pic see ressiiver siis ära silda. müü maha ja osta va subwoofri võim, pole mõtet seda võimendit ära rikkuda sildamisega.TFK Audio
#tfkaudio
http://www.facebook.com/tfkaudio/
http://tfkaudio.blogspot.com/ - Audioblogi, projektid jms.
On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.
-
Esmalt postitatud hgTafka pooltkui see on http://www.tradera.com/Vintage_Harma...n-51132097#pic see ressiiver siis ära silda. müü maha ja osta va subwoofri võim, pole mõtet seda võimendit ära rikkuda sildamisega.viimati muutis kasutaja yakuza; 30 November 2007, 14:39.
Comment
-
Esmalt postitatud yakuza pooltkas keegi oskab aidata võimendit sillata?
Milleks on vaja võimendit sillata ???
ja siis kas see on jama võimendi we? mul võimendab 400w kõlaridgi .......
Ilmselt pole see kõlar faktiliselt 400W ??? Häält teevad kõlarid ka väiksema võimsuse juures!!!
Pealegi ,milleks on vaja tubases tingimuses sellist võimsust???
Kui jutt on suure saali või välitingimustes kasutatavatest seadmetest, siis on see teine teema ja selleks on vaja suuremaid võimsusi.Tubases kasutuses piisab täiesti võimsusest 50-100W ja seegi on juba liigagi palju.
Tundub, et oled üks nendest tegelastest kellel pole võimsustest ettekujutustki. Mingit vajadust pole võimendit sillata ja seda tubase kasutamise korral. Soovitan seda teemat hoolikalt foormist uurida ja kui aru ei saa siis küsi konkreetselt, alustades, kasutusalast, vajadustest ja , tingimustest ,kus suuri võimusi kasutada, pole mõtet oma teadmatuses lolle küsimusi esitada ja lillemüüjate tasemel hakata võimendit sildama. Momendil teen järelduse, et jama pole mitte võimendi, aga sina ise! Sillatakse autodes kasutatavaid võime ja see on juba tootjate poolt nii tehtud, et selline võimalus on, kui tekib vajadus ja sedagi ainult mõningate tüüpide puhul. Mul on kasutusel kõlarid max. võimsusega 200W nom. 130W ja võimendiks 45W per. kanal ja sellest võimendi võimsusest kasutan aeg-ajalt 50%., sedagi harva. Pealegi armastan vahest muusikat kõhuga kuulata ja seda sellised võimsused ka võimaldavad.viimati muutis kasutaja humax; 01 December 2007, 11:38.
Comment
-
Esmalt postitatud humax pooltMilleks on vaja võimendit sillata ???
ja siis kas see on jama võimendi we? mul võimendab 400w kõlaridgi .......
Ilmselt pole see kõlar faktiliselt 400W ??? Häält teevad kõlarid ka väiksema võimsuse juures!!!
Pealegi ,milleks on vaja tubases tingimuses sellist võimsust???
Kui jutt on suure saali või välitingimustes kasutatavatest seadmetest, siis on see teine teema ja selleks on vaja suuremaid võimsusi.Tubases kasutuses piisab täiesti võimsusest 50-100W ja seegi on juba liigagi palju.
Tundub, et oled üks nendest tegelastest kellel pole võimsustest ettekujutustki. Mingit vajadust pole võimendit sillata ja seda tubase kasutamise korral. Soovitan seda teemat hoolikalt foormist uurida ja kui aru ei saa siis küsi konkreetselt, alustades, kasutusalast, vajadustest ja , tingimustest ,kus suuri võimusi kasutada, pole mõtet oma teadmatuses lolle küsimusi esitada ja lillemüüjate tasemel hakata võimendit sildama. Momendil teen järelduse, et jama pole mitte võimendi, aga sina ise! Sillatakse autodes kasutatavaid võime ja see on juba tootjate poolt nii tehtud, et selline võimalus on, kui tekib vajadus ja sedagi ainult mõningate tüüpide puhul. Mul on kasutusel kõlarid max. võimsusega 200W nom. 130W ja võimendiks 45W per. kanal ja sellest võimendi võimsusest kasutan aeg-ajalt 50%., sedagi harva. Pealegi armastan vahest muusikat kõhuga kuulata ja seda sellised võimsused ka võimaldavad.
ja pole niisama vaja närvi minna
Comment
-
mulle lihtsalt ei meeldi kui ma kuulan ja lihtsalt lõpus(kui põhja keeran) hakkab üle peksma kuna ei võimenda korralikult kõlareid ära
Ei saa aru, mida õelda tahad ja kui saangi, siis ei taha aru saada! Mida põhja keerad ja kes mida peksab. Halvas seltskonnas oled, tee uks lahti ja viska toast välja! Kaklejaid pole vaja! Kodutööd tuleks rohkem teha ja foorumit lugeda ja küsimusi esitada kõigile arusaadavalt ja alustada tuleks kogu süsteemi ülesehitusest. Kui sulle püütakse midagi selgitada, siis loe ja mõtle ja püüa aru saada, sest sellel teemal on siin juttu väga palju. Sinu tühisest probleemist mina küll närvi ei lähe, vastupidi naeru ajab peale! Kurvaks teeb selline pisiasi, et üks noor mees ei oska ei kirjutada ega lugeda. Alusta kolmas teema veel, et kas see mis mul kodus on, kõlbab minu jaoks ja vastab minu soovidele, küllap siin vastajaid leidub ja me võime ka öelda mis number kingi sa kannad! Vaatamata sellele et pole selgitadud millistest seadmetest süsteem on üles ehitatud. Õpi raadiotehnikat saad sillamise ise selgeks ja siis räägi meile kah!
Ps. osta 2 KW võim see üle ei peksa, see peksab kohe puruks, nii kõlarid kui ka mööbli!viimati muutis kasutaja humax; 01 December 2007, 18:24.
Comment
-
Esmalt postitatud humax pooltmulle lihtsalt ei meeldi kui ma kuulan ja lihtsalt lõpus(kui põhja keeran) hakkab üle peksma kuna ei võimenda korralikult kõlareid ära
Ei saa aru, mida õelda tahad ja kui saangi, siis ei taha aru saada! Mida põhja keerad ja kes mida peksab. Halvas seltskonnas oled, tee uks lahti ja viska toast välja! Kaklejaid pole vaja! Kodutööd tuleks rohkem teha ja foorumit lugeda ja küsimusi esitada kõigile arusaadavalt ja alustada tuleks kogu süsteemi ülesehitusest. Kui sulle püütakse midagi selgitada, siis loe ja mõtle ja püüa aru saada, sest sellel teemal on siin juttu väga palju. Sinu tühisest probleemist mina küll närvi ei lähe, vastupidi naeru ajab peale! Kurvaks teeb selline pisiasi, et üks noor mees ei oska ei kirjutada ega lugeda. Alusta kolmas teema veel, et kas see mis mul kodus on, kõlbab minu jaoks ja vastab minu soovidele, küllap siin vastajaid leidub ja me võime ka öelda mis number kingi sa kannad! Vaatamata sellele et pole selgitadud millistest seadmetest süsteem on üles ehitatud. Õpi raadiotehnikat saad sillamise ise selgeks ja siis räägi meile kah!
Ps. osta paar KW võim see üle ei peksa, see peksab kohe puruks, nii kõlarid kui ka mööbli!
NB:siis ole kena ja ära enam muu teemadele vasta kui need sulle ei sobi.
Comment
-
to: humax
Las ta sildab pealegi, oma asi, mis ta selle HKga teeb. Eks igaüks õpib oma kogemustest.
Põhimõtteliselt käib asi sedasi . Kõlar tuleb ühendada kanalite vahele ja üks kanal ära inverteerida.
PS Ega võimendi peksmist sa sellega ära ei hoia. Hangi parem kõlar
Muide, kas Sa tead, mis on 400W võimsust. See on ainult veidi kõvem heli kui 2kW muusikakeskusel.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
See kipub olema viimase aja trendidest: kui sa nii tark oleks peaksid teadma millest see koosneb , kirjutada ja lugeda ma oskan ja see on juba sinu viga et sa mu jutust aru ei saa
NB:siis ole kena ja ära enam muu teemadele vasta kui need sulle ei sobi.
Kõik õige lase aga edasi - eriti siin ELFA foorumis - võib olla õpid sa ka EBS -is või TÜ-s juurat....siis anna minna...
Küsi julgesti aga ära kipu vaidlema alal mida sa ei jaga!
Sinusuguseid tarku siin ennegi möla ajamas olnud.Sul mehike pole ihu peal karvugi nõnnapalju kui mõnel siin foorumis osalejal kogemusi!
Kuna teema kisub algataja poolt läbuks, võiks selle teema lukku panna...
Kõik meeldiv tuleb lambist...
Comment
Comment