praegu mul improviseeritud toide trafost, radikatega alaldist ja kondensaatorite reast. Alaldi radikad soojaks ei lähe millegipärast. 2 paari s30b kõlareid imevad tühjaks selle improviseeritud toite. Tümpsu ajal vahel lülitab välja võimendi hakkab toide ära kaduma. Trafo on nagu suur küll kuskile jääb Amp load kinni.
Et ehk saab arvuti toitekast parema asja, see väiksemate mõõtmetega kah.
Et probleemi lahendada kas soovitate olemasolevale kondekaid juurde lisada või arvuti toidet kasutada? arvutitoitekale läheb ka vast kondekaid vahele vaja?
Autoaku variant ei ole eriti hea peab laadima koguaeg.
400W arvuti toiteplokk kannatab välja? mul endal on 350W käepärast.
Võimendil on 2x75W Front ja 2x125W Rear. 11-13 v manualis soovitab aga mul on 20 V toide võimendil.
1) kas täisvõimsusel õnnestub arvuti toitekaga kasutada seda võimendit
2) ainult 2 või 4 S30B kõlaritega kasutades kannatab?
ATX2.03(P4) 24Pin Molex kus on ka 12V pinout kuhu ühendada tahan võimendi. Ma arvan et ühest kohast ei suuda toitekas anda välja vajaminevat võimsust täisvõimsusel kasutamiseks. Küll aga usun täitsa et paar või 2 paari S30B kõlarit suudab vabalt ära toita.
kahe S30 kõlariga mõõtsin max Amp load ära mingi 2A tuli tümpsu ajal mida kõlar veel välja kannatas.
Oskab keegi seletada seda et toitekas on 400W ja max output on vaid 169,6W siis kas 400-169,6=230,4W on energiakadu?
Et ehk saab arvuti toitekast parema asja, see väiksemate mõõtmetega kah.
Et probleemi lahendada kas soovitate olemasolevale kondekaid juurde lisada või arvuti toidet kasutada? arvutitoitekale läheb ka vast kondekaid vahele vaja?
Autoaku variant ei ole eriti hea peab laadima koguaeg.
400W arvuti toiteplokk kannatab välja? mul endal on 350W käepärast.
Võimendil on 2x75W Front ja 2x125W Rear. 11-13 v manualis soovitab aga mul on 20 V toide võimendil.
1) kas täisvõimsusel õnnestub arvuti toitekaga kasutada seda võimendit
2) ainult 2 või 4 S30B kõlaritega kasutades kannatab?
ATX2.03(P4) 24Pin Molex kus on ka 12V pinout kuhu ühendada tahan võimendi. Ma arvan et ühest kohast ei suuda toitekas anda välja vajaminevat võimsust täisvõimsusel kasutamiseks. Küll aga usun täitsa et paar või 2 paari S30B kõlarit suudab vabalt ära toita.
kahe S30 kõlariga mõõtsin max Amp load ära mingi 2A tuli tümpsu ajal mida kõlar veel välja kannatas.
Oskab keegi seletada seda et toitekas on 400W ja max output on vaid 169,6W siis kas 400-169,6=230,4W on energiakadu?
Comment