Teade

Collapse
No announcement yet.

HITACHI Model SDT-170 ei tööta korralikult

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

HITACHI Model SDT-170 ei tööta korralikult

Võimendil B-kanal ei tööta. Kust otsida viga kas lõpukivi läbi või midagi muud. Lõpukiviks on STK 459 STEREO AMPLIFIEL.
    Otsisin Google abil ja ei midägi.
    Kuulates muusikad Kasetmakkiga on kuulda vilinad, umbes 20KHz, 10KHz siia-sinna, noh umbes nii, mul ei ole ju sagedus mõõdikud.
    Vinüüli mängial on veorimh on välja veninud. Kas aitab kui teha lühemaks, pärast liimiga otsad kokku?
    Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Vs: HITACHI Model SDT-170 ei tööta korralikult

Vinüüli mängial on veorimh on välja veninud. Kas aitab kui teha lühemaks, pärast liimiga otsad kokku?

Liimiga seda kokku ei pane! oleneb matrjalist, kui on kummist siis vette ja keema 15-20min. ajutiselt aitab ja päris edukalt. Kunagi kui maki rihmadega raskusi oli siis sai seda palju tehtud ja vahetust edasi lükatud. See kehtib ainult kummi rihma kohta. Mis võimendi remonti puutub siis on raske õelda mis viga on , ehk piltlikult kui ma sind metsas palja tagumikuga sipelga pessa panen ja pärast küsin, et nüüd ütle milline sind hammustas, kas oled võimeline ütlema? Ilmselt pole! Vigade avastamiseks võimendi remondil on kindel tehnoloogia ja järekord, millest alustada ja millega lõpetada, et viga diagnoosida ja seejärel kõrvaldada.Loodan, et said aru, mida ütlesin.

Ps. kuuled 20Khz, 10KHz siia sinna seega 30Khz! On alles sind jumala poolt õnnistatud ja lausa imelaps oled. Kui sa 18.500-19.000Hz kuuled siis on isegi väga hästi ja pole elevant kõrvale astunud ja looduse poolt õnnistatud! Kui sul veel sellised heliallikad ka on mis selle piiri kuuldavaks teevad siis on edukas värk sul seal.
    Vaat nii, kulla mees! See on minu arvamus, sest ma tean mida räägin.
    ----------------------
    Ma leiutasin kineskoobi. (Nii sa oled siia kirjutanud)

See on nagu venelastel, et kõik maailmas on nende leiutatud, peale samovari ja lubjaviltide, need ei olevat nende leiutatud!

Väike nali!!!
    viimati muutis kasutaja humax; 02 m 2007, 12:36.

Comment

Working...
    X