Teade

Collapse
No announcement yet.

helivõimendi ja kaks woofri

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

helivõimendi ja kaks woofri

küsimus. kas siuke helivõimendi http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-b...rtnr=615-10258 toidab ära kaks Starsound SSW-3800 http://www.omitron.ee/_index.php?sis...d=14&itmid=185

arvamused? soovitused?

Vs: helivõimendi ja kaks woofri

Toidab ka katki kui vaja. Aga milleks vaja?

Comment

ma tahan teha siukese kena koduse tümmi ilusate võimudega ja puha et saaks korralikke sünasi pidada suvel väljas.

ärge pakkuge siukest teemat nagu: aku ja siis akulaadi ja autovõimu kohta.
      Asjad siiski tuppa mõeldud

Comment

Ära alahinda foorumi rahvast.Kõik ei ole nii rumalad.

Comment

Kas woofrid on ostetud juba?

Comment

ma olen terve foorumi peaaegu läbi lugenud nii et siin ei saa varsti enam midagi uskuda lihtsalt pantakse vigast ja mõnitatakse!!!

praegast on aind üks woofer.

Comment

Tere.

Sa siis said aru, et enamus foorumlasi muigab mahedalt kui sellist teemat näevad.

Nagu ma aru saan tahad sa kaks 15" woofrit ja võimu 2X350W tuppa, ja siis nendega vahel sünnipäeva õues korraldada.
              Kui tihti sul need sünnipäevade tähistamised plaanis on?
              Äkki selliseks puhuks mõni "läbukõlar"?
              Kõrgeid on ju vaja kah millegagi mängida. Ma küll ei tea, vb on sul kõlarid olemas ja bassi on lihtsalt väga liiga vähe.

Saa aru, esiteks, see sinu poolt välja valitud võim on kõike muud kui ilus.
              Sellist kooslust ei suudaks mitte keegi toas kuulata.

Kui sa tahad toas "normaalset tümmi" kuulata, millel oleks ka natukene kvaliteeti taga. Osta 10" Audese või Visatoni element, tee korralik kast ning osta või palu viisakalt mõnel foorumlasel teha üks korralik monovõim.

Tubaseks kasutamiseks on see süsteem vähemalt 4 korda liiga võimas ja mitte kvaliteetne.

Kui sa oskad korralikult küsida, ei "paugu" vastu ja ei tee teemasid utoopiliste plaanidega sii sa ei satu mõnitamise ja iroonitsemise ohvriks.

Kuna sa oled siin foorumis jõudnud teha mitu üpriski analoogset teemat, siis ei suhtuta sinusse ja su plaanidesse eriti suure tõsidusega. Tee üks oma plaanidest teoks, räägi sellest foorumlastele ja jaga pilte. Usu mind, järgmine kord kui küsid ja kui küsimus on natuke reaalsem suhtutakse sinusse palju paremini.

Edu!

Edit: sul on veel üpriski hästi läinud, ma viitan teemale, mille sa oled arvatavasti juba läbi lugenud, aga loe uuesti. Antud teemast saad väga häid nippe kuidas foorumis mitte käituda.
              viimati muutis kasutaja roomet; 04 December 2007, 22:12.
              Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

aga miks mul ei tohi olla siuke helitehnika toas?
                mul juba üks woofer on toa nurgas ja ma tahan teist sama sugust veel.
                see küll hetkel radiotehnika taga aa radiotehnika jääb lahjaks.

mulle lihtsalt meeldib et mul on hea ja võimas helitehnika. hetkel küll on kerged raha mured kuid ega ma jonni ka ei jäta.
                AGA miks kohe siukese teema kohe välja naerdakse? vot sellest ma ei saa aru!? mis seal imelikku kui ma tahan endale võimast helitehnikat tuppa

Comment

Tohib olla, kuid kuna sa küsisid arvamusi ja soovitusi, siis sa neid ka said.

Sa tahad head ja võimast helitehnikat. Nii, Satarsaound selle esimese omaduse kriteeriumitele kindlasti ei vasta.
                  Ja toa jaoks on väga võimas helitehnika100W. Viide jällegi Audese ja Visatoni woofritele 10" / 12"
                  Et kaks 15" woofrit korralikult heli suudaksid esile tuua on sul vaja suurt saali. Toas kasutad sa võibolla 10% kogu potentsiaalist.

Sa võid ju osta selle võimu ja Starsoundid ja kulutad palju raha veel kastimaterjalile, aga foorum ongi selleks, et kogenematuid tagasi Maa peale tuua. Sul ei ole vaja nii võimast ja mittekvaliteetset helitehnikat tuppa.
                  Pealegi kui rahamured on.

Tahaks huvipärast teada, mis kõlarid sul keskmisi ja kõrgeid mängivad?

Comment

Need konkreetsed Starsoundid on pigem mõedud pisikesse suletud ruumi undama, toas, veel enam õues, ei ole nad midagi erilist. Kui pidusid teha, jääb pisike Audese ja Visatoni 10" väheks, kui just Wicked One'i ei ehita. Pidude jaoks ikka oma tehnika - vaata thomann.de -sse, seal küllaltki sodsa hinnaga tehnika. Ja alusta peakõlaritest, väiksematele pidudele kõlbab 12"...15" + kompressioondraiver väga kenasti, eraldi bassikate järele otsene vajadus puudub (kui ei soovi/viitsi/pole raha überkvaliteetset ja -valjut peosüsteemi aretada).

Aga see on linnalegend, et suured valjukad väikeses toas häält ei tee - minu 22 ruuduses toas on 4 8" valjukat (kiirgava pinna kogupind enam-vähem võrdne ühe 15" valjukaga) ning nii hästi pole ükski teine kõlar siin ruumis kõlanud. Kummalisel kombel näib ka naabreid hoopis vähem häirivat kui pisikeste 6,5" junnide mürin...
                    Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

noh need raha mured kaovad varsti, stippi saab ja praktika kah tuleb veel

kasti saan ma ehitada valmis ca 1000.-

keskmisi ja kõrgeid ei mängi mitte miski:P
                      mul 2 mingi musakeskuse kõlli:P
                      kui neid vaja siis ühendan need taha...aga see eriti ei huvita.
                      mul maamaja ei ole vajagi kõrgeid las väristab:P

ses suhtes jah et tõesti et noh. te pole ainukesed kes nii ütlevad et see liiga võimas.aga noh, siis ei jää puudu kah midagi:P

Comment

Ma saan aru Su põhimõttest,et vahel mingit muusikat õues panna,sünnipäevadel normaalselt kõva tümmi kuulata jne.See on kõik jah lahe,aga nagu seletati,on see võim ebasobilik.Võimsus on tal küll vägev,aga kõik,mis särab ei ole kuld.Vaata nt ka pillipoest,kui tellida ei viitsi.Sealt saad head tehnikat,mis rahuldab Su sünnipäevavajadusi ja muid vajadusi.

Comment

Tehnofriigi jutt oma 4X8" woofritest on muidugi tore jne. aga erand kinnitab reeglit!

Kas sulle muusikat ei meeldi kuulata, kõrgeid ei mängi mitte miski!!!?
                          Sa kuulad siis ainult bassi jörinat?

Kui sa kasutad muusika kuulamiseks ainult woofreid ja kesk- ning kõrgsagedustest ei hooli, siis ma arvan, et sul võib probleem olla.

Aga ma lõpetan selle teemaga igastahes, ja veelkord jõudu tööle!

Comment

Esmalt postitatud bosbrimigenius poolt

keskmisi ja kõrgeid ei mängi mitte miski:P
                            mul 2 mingi musakeskuse kõlli:P
                            kui neid vaja siis ühendan need taha...aga see eriti ei huvita.
                            mul maamaja ei ole vajagi kõrgeid las väristab:P
                            Sellisel juhul tunnen sulle küll sügavalt kaasa. Ei tahaks küll sinu pidudel osaline olla. Samas on asjal ka hea külg, ei pea muusikat hankima, kütad ostsillaatorist 50Hz peale ja las undab.

Comment

Roomet, mitte 4x8" woofrid, vaid lairibad Tundlikkus kummalgil kastil nii 95 dB/W/m. Woofrid tulevad kunagi ikka kaks Wicked One'i, kummaski kaks 10"; või siis kaks 2x15" või 1x18" bassrefleksi. Jah, lähevad igapäevaseks kasutamiseks ja ka diskode-kontsertite tegemiseks (sündimas on uus mittesüldibänd - Lanksaare Lihabänd! ).
                              Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Working...
                              X